astro

Ljubav, novac i – još mnogo novca: Ovih 5 znakova čeka neverovatna promena već od danas

0

Na ovih pet znakova horoskopa će se astrološka zbivanja najviše odraziti, a vi proverite da li ste među njima

Saturn i Mars u konjukciji u Ribama donose promene određenim znakovima Zodijaka
Saturn i Mars u konjukciji u Ribama donose promene određenim znakovima Zodijakafoto: Look Studio/Shutterstock

U svetu astrologije danas je poseban dan jer su baš ovog 10. aprila, dve opake planete Saturn i Mars u konjukciji u Ribama.

 

S obzirom da je jedna "agresivnija", trebalo bi da znate kako će tačno uticati na vaše emocije i partnera, kao i kojim znakovima će se na polju finansija ovaj putujići Mars doneti ozbiljne prilive.

 

Na ovih pet znakova horoskopa će se astrološka zbivanja najviše odraziti, a vi proverite da li ste među njima.

 

Bik

 

Pronađite svog poslovnog partnera i pokrenite to o čemu sanjate godinama. Jedini ste znak kome Mars daje energije za polet, a Saturn će razumno da kontroliše svaki vaš korak. Posle prvih koraka ćete imati već dobre prilive koji će vas još više inspirisati da nastavite istim tempom.

 

Bikovima tako malo treba za ozbiljne finansije
Bikovima tako malo treba za ozbiljne finansijefoto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Rak

 

Ukoliko ste u vezi na daljinu, pravo je vreme da učinite veliki korak bez previše razmišljanja. Zvezde su više nagnute ka tome da vaš odnos dignete na viši nivo, iako ste zadovoljni proverite da li je i partner srećan što idete ovakvim tempom ili je ipak monotonija. Ova nedelja je ključna u donošenju odluka što se tiče vašeg zajedničkog života.

Škorpija

 

Ovo je vaš dan za isprobavanje i započinjenje novih poslova i hobija. Sva energija Saturna je usmerena na finansijsko polje, s toga se danas upustite u sve poslovne prilike koje vam se nude jer jedna će biti posebno od značaja.

 

Škorpije bi mogle da se obogate više od bilo koga
Škorpije bi mogle da se obogate više od bilo kogafoto: wavebreakmedia/Shutterstock

 

Danima ćete biti pod svetlom novca zato ne dajte da vam promakne nijedna, već uberite sve plodove jer su vam doslovno na tacni.

 

Jarac

 

Ako ste slobodni, agresivni i brzoputujući Mars će učiniti sve da se, pre nego uđe u Ribe, toliko zabavite da nećete ni primetiti kad se dogodila ljubav. Dopustite sebi, tako malo je potrebno da možda već u narednim danima uplovite iz zabave u nezaboravne i duboke ljubavne vode. Ako ste u vezi, jaka energija intime i strasti je pred vama i partenrom što će vas dodatno ojačati.

 

Slobodni Jarčevi bi mogli iz zabave da uplove u ljubavne vode
Slobodni Jarčevi bi mogli iz zabave da uplove u ljubavne vodefoto: PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Ribe

 

Ozbiljna pitanja su pred vama i nejasnoće koje ćete morati sami da razjasnite sebi i postavite prioritete. Ukoliko planirate posao ili novu lestvicu u ljubavi, pravo je vreme da sednete i sve do tančina isplanirate jer svako preskakanje samo će vas odaljiti od vaših pravih želja.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker