astro prognoze

Veliki godišnji horoskop za VODOLIJU: Detaljna astrološka prognoza za 2024. godinu za ljubav, finansije, zdravlje

0

Vodolije, pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2024. godinu.

Vodolije, šta vas čeka tokom 2024. godine?
Vodolije, šta vas čeka tokom 2024. godine?foto: ANTON URICH/Shutterstock

Predstojeća 2024. godina je značajna jer njen broj 8 u sistemu Tarota označava prepreke kroz koje čovek mora da prođe da bi upoznao sebe i svoju snagu, talente i istinsku strast u životu.

 

Osnovne tendencije po pitanju astrologije diktirane su položajem karmičkih čvorova u znacima Ovan-Vaga, što donosi dva koridora pomračenja: od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra 2024. godine.

 

Zanimljivo je da u jesen pomračenja počinju nesmetano da prelaze u znake Device i Ribe, pa Univerzum počinje da menja živote predstavnika ovih sazvežđa, pored Ovna i Vage.

Za Vodoliju će se pomračenja dešavati u sektorima obrazovanja i putovanja, kao i rada na internetu. Ovo sugeriše da možete postati mnogo društveniji i tokom ove godine ne samo da možete početi da održavate društvene mreže, već možete i u potpunosti da bazirate svoj rad na tome. Od septembra 2024. to će početi da utiče na vašu zaradu, što će vam doneti povećanje finansija i samopoštovanja.

 

Pomračenja od 25. marta do 8. aprila

 

Prolećni koridor pomračenja odvijaće se u vašim sektorima studija i putovanja, što ukazuje na oštar dolazak mlađe i progresivnije generacije u vaš život. Generalno, ovo proleće će biti bogato po pitanju širenja vašeg okruženja, ali je to verovatnije zbog vaših novih hobija i potrebe da radite na svojim ličnim veštinama.

 

Verovatno ćete doživeti promene u pitanjima obrazovanja i sudskih sporova – 25. marta će biti pomračenje i pun mesec u Vagi, što će staviti tačku na pitanje koje je moglo da sazre 14. oktobra 2023. godine. Ako ste započeli obuku, onda ćete do 25. marta dobiti rezultat ove edukacije (diploma, sertifikat, početak prakse).

 

Pomračenja će imati uticaja u 2024. godini
Pomračenja će imati uticaja u 2024. godinifoto: muratart/Shutterstock

Mlad Mesec i pomračenje u Ovnu 8. aprila odvijaće se upravo u sektoru vaših veština i rada na internetu – možete da počnete da pričate o svom znanju, podelite svoje iskustvo sa mlađim timom ili uđete u novo okruženje u kojem će vaše znanje biti korisno. Dispozitori oba pomračenja će biti u vašem finansijskom sektoru, što znači da ćete zahvaljujući prolećnom koridoru moći da svoju zaradu učinite i zvaničnom i solidnom.

 

Veliki Stelijum u Biku

 

Od najvažnijih pozitivnih stvari 2024. godine možemo očekivati Veliki finansijski stelijum u Biku, koji će se održati u aprilu i maju zahvaljujući jatu planeta na čelu sa Jupiterom, glavnim Deda Mrazom u astrologiji. Za Vodoliju će se planetarni klaster odvijati u vašem sektoru nekretnina, što može promeniti vaše mesto stanovanja, a najverovatnije ćete vi biti ti koji će to pokrenuti i postići odlične rezultate. Možda ćete se iznenada preseliti u inostranstvo ili u stan koji će vam biti višestruko bolji od prethodnog.

 

Bik je generalno povezan sa poslovima vašeg doma i porodice, a Jupiter u vašoj karti vlada sektorom prijatelja; možete se preseliti negde na poziv prijatelja ili neke grupe ljudi. U aprilu i maju će biti i Venera, koja je zadužena za vaš sektor spoljnih i pravnih poslova – možete pobediti na sudu i dobiti stan.

Aspekt milionera u junu

 

Od 1. do 8. juna na nebu će se formirati milionerski aspekt između finansijske planete Plutona i Jupitera, što će doneti prilike Vodoliji. Štaviše, događaj će biti povezan upravo sa vama, jer će planeta transformacije biti u vašem znaku i aspektovana Jupiterom iz sektora ličnih poslova. Možete dobiti dosta sredstava od uticajne osobe, što će u velikoj meri proširiti vaš projekat i doneti vam više novca.

 

Aspekt milionera u junu donosi šanse za veliki priliv novca
Aspekt milionera u junu donosi šanse za veliki priliv novcafoto: Look Studio/Shutterstock

Ipak, Vodolijama koje nisu zauzete karijerom aspekt može doneti trudnoću, ali onda možemo sa sigurnošću reći da će vam rođenje ovog deteta doneti ogroman porast prihoda ili će vaše buduće dete postati prilično bogata osoba.

 

Retrogradni Merkur u sektoru odnosa

 

Od 5. do 28. avgusta, Merkur će biti retrogradan u vašem ljubavnom i bračnom sektoru, signalizirajući preispitivanje vašeg partnerstva i povratak vaših bivših. U braku to znači potpisivanje nekih pravnih dokumenata (na primer, ugovor o podeli imovine ili zaključivanje ugovora o otvaranju porodičnog preduzeća). Ako ste slobodni, očekujte pozive i poruke bivših ljubavi, kolega i klijenata. Primetićete da će ceo avgust biti povezan sa nostalgijom za prošlim vremenima.

 

 

Pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra

 

Vaš život počinje da se menja po pitanju finansija i novčanih obaveza, možda prvi put razmišljate o tome da želite da preuzmete ozbiljnu i odgovornu potrošnju. Stvar je u tome što se od marta 2023. Saturn kreće kroz vašu kuću novca, a 18. septembra će se desiti prvi pun mesec i pomračenje u konjunkciji sa njim. Odnosno, završićete svoj ciklus prihoda, ali očigledno zarad ozbiljnije plate negde drugde. Takođe, 18. septembra možete preuzeti novu finansijsku obavezu, na primer, počećete da obezbeđujete svog roditelja li nekog drugog starijeg rođaka.

 

Mlad Mesec i pomračenje u Vagi 2. oktobra mogu vam doneti nova saznanja, ali će nositi dašak prošlosti, jer će se desiti u vezi sa čvorom prošlosti i Lilit. 

 

Mlad mesec može doneti neke veze s prošlošću
Mlad mesec može doneti neke veze s prošlošćufoto: Kseniya Maruk/Shutterstock

 

Direktan Pluton, koji cele godine pokušava da donese promene

 

Vladar vašeg sektora životnih ciljeva, Pluton, činiće se da tokom cele godine pravi tri koraka napred, pa jedan korak unazad, upravo u znaku Vodolije. Kao da shvatate da je vreme da promenite profesiju i imidž, postaje sve ozbiljnije, ali vas uvek nešto usporava. Od 22. februara do 3. septembra 2024. Pluton će se kretati kroz sektor izgleda i vi ćete izaći u prvi plan, osetiti svoju snagu i priliku da budete uticajna ličnost. Od 3. septembra kao da se vraćate nazad, odlučujući da završite neke probleme sa prošlošću. Vaše sumnje će se potpuno raspršiti do 20. novembra; tada ćete doneti sudbonosnu odluku vezanu za vaš imidž i karijeru. Više nećete biti zaustavljeni, ići ćete ka uspehu!

 

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

 

makonda-tracker