astro prognoze

Veliki godišnji horoskop za JARCA: Detaljna astrološka prognoza za 2024. godinu za ljubav, finansije, zdravlje

0

Jarčevi, pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2024. godinu.

Jarčevi, šta vas čeka tokom 2024. godine?
Jarčevi, šta vas čeka tokom 2024. godine?foto: ANTON URICH/Shutterstock

Predstojeća 2024. godina je značajna jer njen broj 8 u sistemu Tarota označava prepreke kroz koje čovek mora da prođe da bi upoznao sebe i svoju snagu, talente i istinsku strast u životu.

 

Osnovne tendencije po pitanju astrologije diktirane su položajem karmičkih čvorova u znacima Ovan-Vaga, što donosi dva koridora pomračenja: od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra 2024. godine.

 

Zanimljivo je da u jesen pomračenja počinju nesmetano da prelaze u znake Device i Ribe, pa Univerzum počinje da menja živote predstavnika ovih sazvežđa, pored Ovna i Vage.

Za Jarčeve će pomračenja u Ovnu i Vagi biti među glavnim oblastima života — vašem mestu stanovanja i karijeri. To znači da ćete morati do januara 2025. godine da ponovo promenite pravac svoje karijere, kao i da donesete konačnu odluku o stanovanju.  Što se tiče pomračenja u Ribama i Devici, one će biti povezane sa vašom željom da naučite neku novu veštinu koju možete primeniti u praksi. 

 

Pomračenja od 25. marta do 8. aprila

Prolećni koridor pomračenja će se odvijati u vašim sektorima karijere i mesta stanovanja, a počeće sa punim Mesecom u sektoru profesije, glatko zaokružujući ozbiljan ciklus u vašem poslu. Pomračenje i mlad Mesec u Vagi 25. marta doneće vam važan dokument u vezi sa imenovanjem na funkciju ili promenom menadžera. Generalno, događaji su povezani ne samo sa spoljašnjim okolnostima, već i sa činjenicom da menjate svoje ciljeve u sebi i drugačije gledate na sopstvenu misiju.

 

Jarčevi bi mogli da se skuće tookm pomračenja
Jarčevi bi mogli da se skuće tookm pomračenjafoto: YuriyZhuravov/Shutterstock

Mlad Mesec i pomračenje u Ovnu 8. aprila će se desiti u vašem sektoru stanovanja, što ukazuje na novi stan ili kuću. Pored toga, možda ćete imati rođaka o kome ćete se brinuti ili ćete osećati neku vrstu obaveze prema svojoj porodici. Sa psihološke tačke gledišta, počećete da osećate da dobijate nove temelje u životu, što može rezultirati time da počnete da gradite kuću ili tražite stanovanje koje će vam pružiti osećaj čvrstine i stabilnosti. Neka vrsta „porodičnog gnezda“ u kome ćete želeti da ponovo stvorite atmosferu blagostanja i sigurnosti.

Veliki stelijum u Biku

 

Od najvažnijih pozitivnih događaja 2024. godine možemo očekivati Veliki finansijski stelijum u Biku, koji će se održati u aprilu i maju zahvaljujući skupu planeta na čelu sa Jupiterom, glavnim Deda Mrazom u astrologiji, koji vlada vašim znakom. Od sreće se ne može pobeći! Za Jarčeve, jato planeta će biti povezano sa temom zaljubljivanja, i to „iz vedra neba“, jer Uran, planeta šoka i iznenadnih okolnosti, učestvuje u Stelijumu.

 

Pripremite se da će se najvažniji ljubavni događaj desiti tokom aspekta Meseca i Stelijuma – od 10. do 12. aprila, kao i tokom mladog Meseca u Biku 8. maja. Na tim datumima možete se „sudariti“ sa ljubavlju svog života, baš kao u filmovima.

 

Aspekt milionera u junu

 

Od 1. do 8. juna na nebu će se formirati milionerski aspekt između finansijske planete Plutona i Jupitera, što će doneti prilike Jarčevima. Pluton iz vašeg sektora novca u trigonu sa Jupiterom u radnom sektoru će vam doneti snažno povećanje plate ili priliv novca.

 

Aspekt milionera utiče pozitivno na vaše finansije
Aspekt milionera utiče pozitivno na vaše finansijefoto: fizkes/Shutterstock

Jupiter u vašoj karti je odgovoran za internet i udaljene zemlje, a ulazak u radni sektor može vam doneti „bogatu” poziciju u međunarodnoj kompaniji. Budite sigurni da sve ponude koje vam stižu u junu i julu 2024. očigledno imaju konfiguraciju „milionera“. Kroz ovaj rad možete upoznati svog budućeg muža, jer će u junu 2025.  Jupiter već krenuti kroz bračni sektor.

 

Retrogradni Merkur u sektoru intimnosti i velikih finansija

 

Od 5. do 28. avgusta Merkur će biti retrogradan u vašim seksualnim odnosima, što znači da možete da se vratite intimnosti sa  osobom sa kojom ste ranije bili u vezi. Merkur takođe može doneti preraspodelu velikog kapitala, na primer, možete prikupiti dokumente za hipoteku, ili ćete aktivno zatvarati dugove ili komunicirati sa poreskom upravom.

Pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra

 

Vaš život nastavlja da se menja i možda ćete morati da ga dublje analizirate. Stvar je u tome što u septembru počinju pomračenja u vašem sektoru učenja i veština, što znači da ćete želeti da se uronite u novo učenje kako biste proširili svoj pogled na svet.

 

Pomračenje i pun Mesec u Ribama 18. septembra održaće se u vašoj kući znanja i putovanja, sa Mesecom u konjukciji sa Saturnom i dajući vam veliku potrebu za novim obrazovanjem. Možete pohađati kurseve ili naučiti neke ozbiljne veštine.

 

Mlad Mesec i pomračenje u Vagi 2. oktobra biće u vašem sektoru karijere i biće povezani sa velikom promenom na poslu. Možda imate novu poziciju ili novog menadžera. Biće nagoveštaj nečeg poznatog u ovom imenovanju, kao da ćete biti pozvani nazad na staru poziciju ili pod okrilje bivše uprave.

 

Pomračenja donose promene na poslovnom planu
Pomračenja donose promene na poslovnom planufoto: Shutterstock / AstroStar

 

Marsova petlja u znaku Raka od 5. septembra 2024. do 19. aprila 2025.

 

Najvažniji događaj za vas biće Marsova petlja, koja je odgovorna za smeštaj u vašoj karti i takođe će uticati na vaše odnose. Tokom ovog perioda, koji će lagano početi na jesen, počećete ozbiljno da preispitujete svoj odnos sa mužem/ženom i tražite kompromis po pitanju stanovanja. Mars je emocionalno asertivna planeta, što znači da će vašeg partnera učiniti eksplozivnim, što može ukazivati i na produktivnu aktivnost i na izlive besa (sve zavisi od ličnosti osobe). U svakom slučaju, jasno će biti usmereno na rešavanje pitanja u vezi sa vašim stanovanjem — do kraja aprila 2025. to će biti odlučeno.

 

Bonus video

"ĐOKOVIĆ NEUTRALISAO I TREĆU GENERACIJU IZAZIVAČA" Teniski analitičar: Favorit i u 2024, u Australiji će imati REMETILAČKI FAKTOR

 

makonda-tracker