astro prognoze

DRASTIČNE promene su pred vama! 5 horoskopskih znakova kojima se menja ljubavna situacija tokom PUNOG MESECA 23. aprila

0

Pun mesec u Škorpiji 23. aprila donosi velike promene i pravi spektakl kada je u pitanju plan ljubavi za neke znakove Zodijaka.

Neki znakovi Zodijaka doživeće velike promene uljubavi
Neki znakovi Zodijaka doživeće velike promene uljubavifoto: PeachShutterStock/Shutterstock

Uprkos činjenici da su aprilski događaji već intenzivni zbogKoridora pomračenja i retrogradnog Merkura, kraj meseca obećava da će biti što spektakularniji i strastveniji u smislu osećanja.

 

Ovo je sve povezano sa punim mesecom u Škorpiji, koji će se desiti 23. aprila i biće u vreme velikog stelijuma u ​​Biku.

 

Verovatno će u mnogim aspektima glavni faktor biti pitanje finansijske budućnosti porodice i para, što znači da ako se partneri mogu dogovoriti i razgovarati o svemu zajedno, onda je budućnost sasvim moguća.

 

Ipak, 5 horoskopskih znakova će sigurno doživeti promene, a ljubav će vas naterati da donosite odluke!

 

 

5 horoskopskih znakova koja će doživeti promene u ljubavi tokom punog meseca

 

Bik

 

Pun mesec se javlja u vašem sektoru veza i možete doneti prilično drastičnu odluku, a ona će biti vezana za ponašanje vašeg partnera ili situaciju u njegovom životu. Na primer, možete odlučiti da se razvedete ili venčate, ali to će biti diktirano opštom krizom u vašem životu ili nekim velikim finansijskim problemom. Situacija može biti povezana i sa činjenicom da shvatate da je vreme da se priča "podigne na novi nivo".

 

Rak

 

U vašem ljubavnom sektoru je pun mesec, koji bi mogao dovesti do trudnoće ili važnog događaja sa voljenom osobom. Na primer, imaćete strastveni sastanak i shvatićete da je vreme da donesete dalju odluku i da je sada vreme da postanete porodica. Za venčane Rakove, situacija može biti povezana sa planovima putovanja – voljena osoba će vas pozvati na odmor.

 

Rakovima pun mesec donosi važne promene s voljenom osobom
Rakovima pun mesec donosi važne promene s voljenom osobomfoto: Darkfoxelixir/Shutterstock

 

Lav

 

Pun mesec se javlja u vašem porodičnom sektoru, što znači da će važan događaj uticati na vaš odnos sa partnerom jer se Pluton nalazi u vašoj bračnoj kući. te možete odlučiti da kupite ili prodate kuću, ili će doći do promena u vašem domu jer se promeni vaš status u vašoj profesiji ili vezi. Pored toga, Pluton će ovog dana biti u kvadratu sa Suncem u vašoj kući postignuća; pun mesec će formirati veliki krst u vašoj karti, što bi moglo dovesti do događaja koji će vam promeniti život i koji će uticati i na vašu karijeru i na bračni status.

 

Škorpija

 

Pun mesec se javlja u vašem znaku, u isto vreme kada i stelijum u Biku u vašem sektoru odnosa. To znači da ćete imati naglu promenu u ljubavi, a možda ćete doživeti neverovatan priliv emocija, čak i intenzivnu strast. Stvar je u tome da se vaša situacija sa nekretninama, u mestu stanovanja i u strukturi vaše porodice menja, pa je verovatno da ćete sagledati jednu vezu, a da u isto vreme upoznate novu osobu, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

 

makonda-tracker