astro

Mesec rođenja nam OTKRIVA karakter i ŽIVOTNI PUT: Saznajte koji ste znak u MESEČEVOM horoskopu

0

Poznato je koliko Mesec utiče na naš karakter, a sada otkrijte koji ste znak u Mesečevom horoskopu i šta to znači za vas.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mesečevi znaci otkrivaju našu podsvest, oni su senka ličnosti. Vaš Mesečev znak se određuje na osnovu naziva punog Meseca koji je sijao tokom meseca vašeg rođenja.

 

  • Januar - Vučiji Mesec


Vi ste najverovatnije imali dosta problema u životu, sa kojima i sada morate da se nosite. Vi ste navikli na naporan rad i odajete utisak vođe, ljudi u vama vide nekoga ko može da im pomogne.

 

  • Februar - Snežni Mesec


Imali ste teško detinjstvo i prošli kroz različite prepreke kako biste dostigli svoj cilj. Opušta vas priroda i trudite se da učite na svojim greškama.

 

  • Mart - Mesec Vrane


Vi ste komunikativni i slobodni, uvek spremni za razgovor. Bićete uvek uspešni, vaš um radi neverovatnom brzinom, vi na život gledate kao na jednu veliku borbu.

 

  • April - Mesec Semena


Stvari doživljavate na svoj način i verujete samo ličnom iskustvu. Ono što vas uznemirava jeste velika nepravda na koju nailazite i trudite se da postanete što čvršći.

 

  • Maj - Cvetni Mesec


Vi ste rođeni pod srećnom zvezdom, sa svima se dobro slažete. Velikodušni ste i delite ljubav sa svima, stoga imate puno prijatelja.

 

  • Jun - Mesec Jagoda


Naprosto vi ste genijalni. Vaše ideje su neiscrpne i samo nadolaze. Volite da usrećujete ljude i delite korisne savete.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker