šta kažu astrolozi?

Koji je vaš SREĆAN DAN u JUNU? Lavovi spremite se za 27, Škorpije 11. vas očekuje specijalno iznenađenje

0

Šta kažu astrolozi - koji je vaš srećan dan u mesecu koji nam dolazi? 

Da li će vam se sreća osmehnuti u junu?
Da li će vam se sreća osmehnuti u junu?foto: Shutterstock/Andrii Medvediuk

Vaga


Najbolji dan: 23. jun

 

Planetarni vladar Vage je Venera, a 23. juna čini opoziciju Plutonu, planeti transformacije i ponovnog rađanja. Sa ovim dolazi potencijalno izazovan trenutak, koji takođe ima moćan potencijalni rezultat: iako ćete biti inspirisani da pogledate ispod površine vaših veza i mogli biste se osećati sumnjičavo prema onome što biste mogli da otkrijete, Možda se pitate da li neko u vašem krugu krije nešto od vas. Možete biti proaktivni i postaviti neka probna pitanja da biste otkrili šta bi to moglo biti. 

 

Škorpija

 

Najbolji dan: 11. jun

 

Mars, jedno od Škorpionovih planetarnih pravila, ulazi u Škorpijinu desetu kuću karijere oko pomračenja Sunca. Škorpija će biti orna za rad i ostvarenje ciljeva.  Dobar je trenutak da malo preispitate svoju dušu i razmislite o tome za šta se zalažete na radnom mestu. Budite otvoreni za nove, potencijalne mogućnosti. 

 

 

Strelac

 

Najbolji dani: 18. i 22. jun 

 

Strelčev planetarni vladar, Jupiter, postaje retrogradan 20. juna u četvrtoj kući doma, što može učiniti porodične obrasce ili dinamiku moćnijim u danima neposredno pre, tokom i nakon ove promene. To je prilika da saznate više o tome šta vam dom zaista znači. Astrolozi savetuju je da pozovete članove porodice ili se okupite sa njima, ako možete. Ako u ovo vreme uđete u ove odnose, verovatno ćete ih smatrati bogatijim i opipljivijim.

 

Jarac

 

Najbolji dan: 14. jun

 

Jedan od ovogodišnjih definisanih astroloških tranzita, Saturn u kvadratu Urana, ponovo se dešava 14. juna, a ovo je od posebne posledice za Jarca čiji je planetarni vladar, naravno, niko drugi do Saturn vođen stabilnošću.  Iako aspekt kvadrata od 90 stepeni može da generiše konfrontaciju i napetost (u ovom slučaju između krutog Saturna i buntovnog, revolucionarnog Urana), on takođe predstavlja priliku za korisnu promenu. 

 

Zavirite među zvezde, koji je vaš najbolji dan u junu?
Zavirite među zvezde, koji je vaš najbolji dan u junu?foto: ESB Professional/Shutterstock

 

Vodolija

 

Najbolji dan: 14. jun

 

I Saturn i Uran su planetarni vladari Vodolije, tako da tranzit Saturna u kvadratu Urana ne iznenađuje ima dubok uticaj na Vodolije. U ovom slučaju, međutim, promena će verovatno biti povezana sa načinom na koji se Vodolije osećaju kada su u društvu. Ipak, čini se da će fokus i dalje biti na izbegavanju nepoznatih ljudi, potrudite se da se više družite. 

 

Ribe

 

Najbolji dani: 23. i 27. jun

 

Jedan od planetarnih vladara Riba, Neptun, postaje retrogradan 25. juna, što znači da će njegova energija biti posebno moćna u danima neposredno pre i neposredno posle te promene. Pošto je Neptun planeta inspiracije, snova i fantazije, ovo je vreme kada će se Ribe osećati posebno u skladu sa svojim unutrašnjim glasom. To je sjajan trenutak za duhovne stvari, pa se savetuje da se posvetite sebi, vodtie dnevnik, čitate poeziju ili meditirate. 

 

 

makonda-tracker