da li ste među njima?

3 horoskopska znaka će imati LUDU SREĆU u junu: Ko će upoznati srodnu dušu, a ko će se obogatiti?

0

Merkur će završiti svoj retrogradni ciklus 3. juna, završavajući vremenski period za koji je astrološki poznato da donosi konfuziju i pogrešnu komunikaciju.

foto: Shutterstock / AstroStar
foto: Shutterstock / AstroStar

Sa tim tranzitom pokrenuće se bolja komunikacija među ljudima, što će posebno uticati na pojedine znakove Zodijaka

 

Zajedno sa nekoliko drugih tranzita, ova kosmička promena će doneti ekstra pozitivnu energiju za Bika, Raka i Blizanca - tri horoskopska znaka koji će imati posebno srećan jun.

 

Sve ideje o kojima ste razmišljali polako će početi da se razvijaju, a vi ćete dobiti moć da sa drugima delite svoje misli, osećanja i inspiraciju.

 

 

Ovaj efekat može biti posebno moćan za Blizance, što i ne iznenađuje s obzirom da je Merkur planetarni vladar Blizanaca i Bika.

 

U nastavku pročitajte o tome zašto su Bik, Rak i Blizanci horoskopski znaci koji su najviše predodređeni za srećni jun.


Bik


Kada se Merkur pomeri iz retrogradnog položaja, kao što je gore navedeno, to čini vašem znaku daje  snažan osećaj jasnoće, pa će ljudi biti zainteresovani za razgovor o temama koje su vam važne.

 

Za sve ovo vreme, pa sve do 22. juna, u vašem znaku je i Venera (vaš planetarni vladar), što vam daje dodatnu iskru radosti i lakoće. Posebno važan dan za vas će biti 11. jun. Dobro ga zapamtite. 

 

Tri znaka će pratiti velika sreća u junu
Tri znaka će pratiti velika sreća u junufoto: Maria Markevich/Shutterstock

 

Kasnije u toku meseca, dolazi do izražaja vaša kreativnost i i pozitivna inspiracija za pokretanje biznisa.

 

Važni datumi za vas su 19. i 21. jun, kada će vam Venera pomoći da se ostvarite na gotovo svim planovima. Ipak, nemojte samo da mislite na posao, ovo je idealno vreme za putovanje, gde biste mogli da upoznate srodnu dušu ili uživanje u gastronomskim specijalitetima koje do sada niste imali prilike da probate. 

 

Rak


Među tri horoskopska znaka koji su predodređeni da dožive srećne tranzite u junu nalazi se i Rak. 21. jun je početak sezone Raka i to je dan na koji možete očekivati da ćete se osećati odlično. Zbog toga je ovo dan kada treba da planirate aktivnosti koje su vam zaista važne.

 

Blizanci će uživati tokom juna u svim segmentima života
Blizanci će uživati tokom juna u svim segmentima života foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

 

Kada 28. juna stigne mlad mesec u Raku, mogli biste da osetite inspiraciju da krenete u novo poglavlje svog života. Ovo je pravo vreme da razmislite o tome šta želite da promenite u svom životu ili kako želite da rastete, kao i da donesete odluke koje će vas učiniti srećnijim u budućnosti. 

 

Jedan dobar potez može vas veoma brzo učiniti veoma, veoma bogatim. 


Blizanci


Merkur, vaš planetarni vladar, čini poteze tokom celog meseca koji povećavaju vaše šanse za sreću i uspeh. Nakon direktnog stacioniranja 3. juna, daće vam energiju i nadu da krenete napred. 10. juna biste mogli da otkrijete novo rešenje za problem koji vas muči.

 

Rakovi bi tokom juna mogli da se obogate
Rakovi bi tokom juna mogli da se obogate foto: Shutterstock / Cristina Conti

 

Taj porast intelektualne energije i fokusa samo će rasti da 13. juna, kada Merkur bude ulazio u vaš znak. U ovom periodu možda ćete voditi zanimljive razgovore, pa poslušajte svoju intuiciju.

 

Kasnije u toku meseca, od 20. juna, mogli biste da se osećate energično i optimistično. Kad Venera uđe u vaš znak 22. juna, možete očekivati da ćete dobiti i malo dodatnog sjaja, što će vas dobro pripremiti za uspeh koji vam se smeši krajem meseca. 

 

 

makonda-tracker