astro prognoze

Karijera iz snova, neočekivani blagoslovi: 4 horoskopska znaka kojima će JUPITER U BIKU doneti najveće PROMENE

0

Koga očekuje životna prekretnica u narednom periodu?

Četiri horoskopskaznaka mogu da očekuju velike promene na svim poljima.
Četiri horoskopskaznaka mogu da očekuju velike promene na svim poljima.foto: Shutterstock/JKstock

Jupiter je ušao u znak Bika 16. maja i tamo će ostati do 26. maja naredne godine. 

 

Iako će Jupiter u Biku doneti bogatsvo, romansu i prosperitet, putovanje će biti neobično i čudno, a ponekad i mračno.

 

Na kraju krajeva, Juter će ukrstiti puteve sa Plutonom koji bi mogao da vas odvede do uspeha. Nemojte da grešite: Jupiter u Biku će vas podsetiti da je uspeh najbolji oblik odmazde.

 

Na kraju krajeva, 1. juna Jupiter udružuje snage sa severnim čvorom sudbine u Biku, što je kulminiralo tačkom koja nas vodi putem kojim smo uvek trebali da idemo.

Da, Jupiter u Biku će vas takođe približiti vašem krajnjem cilju.

 

Zbog poravnanja sa severnim čvorom, ovaj tranzit Jupitera može podstaći ova četiri horoskopska znaka da postignu značajne prekretnice i naprave značajne korake ka ostvarenju ciljeva.

 

  • Bik

 

Bikovi, pripremite se, jer ćete doživeti veliki rast u kratkom vremenskom periodu. Kada Jupiter uđe u vašu prvu kuću, otvoriće prethodno zatvorena vrata i otkriti mogućnost koju ste dugo želeli.

 

Jupiter je spavao u vašem duhovnom i introspektivnom 12. polju poslednjih godinu dana podstičući vas da prihvatite samoću, razmišljanje i ponovno povezivanje sa svojim unutrašnjim svetom. Najverovatnije ste proveli značajnu količinu vremena lečeći rane i opraštajući prošlost, a sav taj naporan rad vas je doveo do ovog lepog trenutka. 

 

Jupiter u Biku će vas ohrabriti da izađete iz svoje ljušture, pokazujući koliko ste se promenili od kada ste poslednji put videli sebe. Ovaj tranzit bi mogao da rezultira uzbudljivim novim poduhvatima, projektima, odnosima i poduhvatima, zato vodite otvorenog srca. Imajte na umu, međutim, da će se ovaj tranzit poklopiti sa mnogo pokušaja i grešaka, pa se pobrinite da se nasmejete kroz uzbudljive uspone i padove.

 

  • Lav

 

Lavovi, da li ste spremni za komplimente? Trebalo bi da budete.

 

Jupiter je proveo prošlu godinu prolazeći kroz vašu ekspanzivnu devetu kuću, ohrabrujući vas da nastavite sa visokim obrazovanjem i dubljim životnim filozofijama. Verovatno ste proveli neko vreme čitajući, putujući i isprobavajući nove stvari.

Lavove očekuje prekretnica u karijeri
Lavove očekuje prekretnica u karijerifoto: Shutterstock

Sve što ste naučili pripremilo vas je za korak koji menja karijeru. Kada Jupiter uđe u Bika, to će doneti obilje, rast i prosperitet vašoj 10. kući karijere. U stvari, to vas može podstaći da ozbiljnije krenete u karijeru nego što ste ranije radili.

 

Međutim, da biste stigli tamo gde želite da idete sledeći, možda ćete morati da se udaljite od starih prijatelja i veza koje ste prerasli. Spremni ste da vaše ambicije imaju prednost u odnosu na držanje koraka sa pritiscima prošlosti. Spremni ste za karijeru kakvu ste oduvek želeli.

 

  • Škorpije


Jupiter će staviti veći naglasak na vaše veze kada uđe u Bika. Jupiter će podsticati rast u vašoj sedmoj kući partnerstava, saveznika, neprijatelja, bivših i supružnika u narednih 12 meseci, podstičući vas da prihvatite dublje i dublje očekivanje vaših odnosa. Razmislite da li dobijate ono što vam je potrebno od odnosa koje ste izabrali da negujete.

 

Jupiter će vas nagraditi najživljim, najlojalnijim i emocionalno posvećenim prijateljstvima koja ste ikada mogli poželeti ako zahtevate nešto dublje.

 

  • Vodolija

 

Jupiter će zalivati korenje vaše četvrte kuće doma i porodice u narednih godinu dana, ohrabrujući vas da svom ličnom životu posvetite pažnju koju zaslužuje. Pripremite se za neočekivane blagoslove koji će poboljšati vaš dom i ojačati porodične odnose.

 

Jupiter u Biku je tranzit koji će otkriti ko je vaša porodica, kakva je bila i postaje. Šanse su da ste spremni da okrenete stranicu i započnete novo poglavlje u svom ličnom životu, sve dok ste voljni da izađete iz svoje ljuske i posedujete svoje pravo ja, bez obzira na to šta kažu ili misle članovi vaše porodice.

 

Da ne pominjemo da je Jupiter u kvadratu sa Plutonom u Vodoliji, što ukazuje da ste možda u procesu menjanja jedne perspektive "porodice" za drugu.

 

makonda-tracker