šta kažu astrolozi?

Koji je vaš SREĆAN DAN u JUNU? Lavovi spremite se za 27, Škorpije 11. vas očekuje specijalno iznenađenje

0

Šta kažu astrolozi - koji je vaš srećan dan u mesecu koji nam dolazi? 

Koji dan je vaš srećan dan u junu?
Koji dan je vaš srećan dan u junu?foto: Look Studio/Shutterstock

Što se tiče zvezda ovog meseca, pripremite se za veliki pomak sa predstojećim pomračenjem Sunca u Blizancima 10. juna, koje će sigurno doneti staru, novu energiju za sve .

 

Postoje i drugi tranziti ovog meseca koji će igrati ulogu u određivanju najboljeg dana u junu astrološki za svaki znak.

 

U nastavku saznajte koji je dan u junu, astrološki, najbolji za vaš znak i kako da ga maksimalno iskoristite.

 

 

Ovan

 

Najbolji dani: 10. i 12. jun

 

Za Ovna, jun mesec će biti veseo i ispunjen ljubavlju. Ovnovima će vladati pozitivna energija i pre i posle ova dva dana, pa je idealno vreme da uplovite u romantiku ili se posvetiti nekom kreativnom poslu. Zakažite večeru u omiljenom restoranu sa voljenom osobom ili jednostavno uživajte u nekoj rutini koju dugo priželjkujete - sada je to vreme. 

 

Bik

 

Najbolji dani: 1. i 3.jun

 

Bikovi će imati veoma lep početak meseca. Ojačaće svoja prijateljstva, a biće pomaka i na ljubavnom planu, jer njegova planetarna vladarica Venera čini harmoničan aspekt sa Jupiterom. Dakle, Bikovi, odvojite ovo vreme da se udružite sa grupom prijatelja, bilo da biste se okupili oko istog cilja u koji duboko verujete ili samo da biste iskusili veći osećaj lične vrednosti.

 

Koji je vaš srećan dan u junu?
Koji je vaš srećan dan u junu?foto: Maria Markevich/Shutterstock

 

Blizanci


Najbolji dani: 9. i 11. jun

 

Ne može se poreći da će pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna biti najvažniji trenutak za vas ovog meseca. Iskoristite priliku da istražite dušu kako biste identifikovali bilo šta zastarelo ili samoograničavajuće. Kada odlučite da ih pustite da izađu iz vašeg života, otvorićete se ka svetu i uspeh neće izostati. 

 

Rak

 

Najbolji dani: 20. i 21.jun

 

Letnji solsticij 21. juna najavljuje sezonu Raka, zajedno sa najdužim danom sunčeve svetlosti tokom cele godine. Rakovi će tokom ova dva dana osetiti da su bliski sa svojim prijateljima, ali i sa samim  sobom. Savet astrologa je da više pažnje i vremena posvetite sebi i da druge ostavite ipak malo po strani.

 

 

Lav 

 

Najbolji dan: 27. jun

 

Venera — znak zadovoljstva, ljubavi i romantike — prelazi u Lava, podižući strastvenu i vatrenu Lavovu romantičnu stranu do novih visina. Svaka veza u kojoj je Lav i koja im zaista omogućava da zablistaju i prihvate najpotpuniji izraz sebe imaće prednost. U junu Lavovi treba da se okrenu partneru i ukažu mu šta je to što im zaista znači. Kao rezultat toga, sigurno ćete osetiti jaču vezu i veću količinu ljubavi. 

 

Devica

 

Najbolji dani: 21. i 23. jun

 

Merkur se pomera iz retrogradnog stanja i ide direktno 22. juna, a za nekoliko dana oko tog kretanja, njegov uticaj je veoma jak — posebno na Devicu, kojom vlada Merkur, planeta komunikacije, intelekta i pamćenja. Device mogu očekivati da će steći malo jasnoće oko ciljeva i planova o kojima su razmišljali.

Ako ste razmišljali o tome kako želite da napredujete u svom životu ili da preispitate stvari, ovo bi bio odličan trenutak da preduzmete neku akciju, jer ćete ponovo moći jasnije da vidite vaš cilj. Razmislite koga zaista želite da vidite, koju temu želite da istražite ili koje mesto želite da posetite — a zatim zaronite. Ovo je prilika da učinite sve ono o čemu ste mesecima razmišljali.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker