astro prognoza

Šta nam donosi Mars u Lavu? Rakovi, oprezno sa novcem, Jarčevi preuzimaju stvar u svoje ruke (ZA SVAKI ZNAK)

0

Mars je ušao u znak Lava 20. maja i biće tu do 10. jula.

Vodolije su zadovoljne u ljubavi.
Vodolije su zadovoljne u ljubavi.foto: Shutterstock/Andrii Medvediuk

Mars je ušao u znak Lava 20. maja i on će aktivirati aspekte Plutona i Jupitera u Biku, kao i severnog i južnog čvora sudbine i karme.

 

Vatrena kombinacija Marsa i Lava ne može da se obuzda. 

 

Mas u Lavu će vam pružiti priliku da razvijete hrabrost i sledite želje svog srca. On nas ohrabruje da budemo verni sebi, bez obzira šta drugi mislili o tome. 

 

  • Ovan

 

Ovnovi će biti u centru pažnje u ovom periodu. Pošto je Mars njihov planetarni vladar, ovaj vatreni tranzit će imati značajan uticaj na vaš život.

 

Sada ste konačno slobodni da idete svojim putem.

 

Ovo je odlično vreme da date prioritet svojoj sreći, da se bavite svojim interesovanjima i da se ponovo povežete sa svojim unutrašnjim detetom.

 

  • Bik

 

Nema ničeg lošeg u tom da zakažete neko vreme samo za sebe, pogotovo nakon suočavanja sa emocionalnom nestabilnošću Marsa u Raku u vašem neposrednom okruženju.

 

Od 20. maja, preuzimate stvari u svoje ruke i činite sve što je potrebno da uspostavite lične granice.

 

Izbegavajte ego izlete i igre moći po svaku cenu, jer mogu dovesti do porodičnih drama. 

 

  • Blizanci

 

Mars u Lavu bi mogao da vam pomogne da ponovo otkrijete sebe. Imate mentalnu izdržljivost i intelektualnu drskost za koje niste znali da su vam potrebni tokom ovog vatrenog tranzita, komičnog i izražajnog sa vašim trenutnim razmenama.

 

Vi ste praktično nepobedivi kada su u pitanju poezija, monolozi i/ili kreativno razmišljanje, pa im pokažite ko je šef.

 

Doduše, skloni ste da budete sitničavi i zajedljivi kada vas isprovociraju,pa se potrudite da ne reagujete impulsivno osim ako to neko ne zasluži.

 

  • Rak

 

Uspeli ste – preživeli ste emocionalne uspone i padove koje je doneo Mars u vašem znaku. Obogaćeni ste, puni energije i samopouzdani ste.

 

Imate veštinu i hrabros da unovčite vaše kreativne talente. Budite oprezni sa ekstravagantnom potrošnjom i luksuznim trošenjem novca, jer ste smeliji nego inače, posebno kada je u pitanju korišćenje vaše kreditne kartice.

 

 

  • Lav

 

Ulazak Marsa u Lav vam daje energiju i podmlađuje na najbolji način, slično naletu adrenalina koji dolazi sa prvim gutljajem kafe ujutru.

 

Ove sezone zahtevate pažnju i nemate problema da to priznate. Vašu energiju glavnog lika je teško poreći, ali to nije razlog da izgubite svoju poniznost.

 

  • Devica

 

Unutrašnji rad počinje sada!

 

Ako ste nedavno dali prioritet svojim poslovima u zajednici i društvenim doprinosima, sada se vraćate korak unazad da biste se uskladili sami sa sobom. 

 

Iskoristite ovo vreme da se ponovo povežete sa sobom i zatvorite neke važne stvari u ličnim poglavljima. 

Nastavak vas očekuje na narednoj stani...

makonda-tracker