astro prognoza

Preispitivanje, neočekivane okolnosti, suočavanje sa istinom: Za koja 3 horoskopska znaka će ovo biti NAJGORE LETO?

0

Retrogradna Venera i retrogradni Merkur zakomplikovaće stvari.

Za tri horoskopska znaka, predstojeće leto će biti posebno izazovno.
Za tri horoskopska znaka, predstojeće leto će biti posebno izazovno.foto: Maria Markevich/Shutterstock

U toku predstojećeg leta, u retrogradnom hodu kretaće se Uran, Saturn, Neptun, Pluton, Merkur i Venera.

 

Kako piše Vice astro, uporedo dok prihvatamo neočekivane promene koje čine našu stvarnost, u toku leta ćemo imati više vremena da naučimo o sebi.

 

Planeta ljubavi, lepote, novca i umetnosti Venera kretaće se u retrogradnom hodu ovog leta od 22. jula do 3. septembra.

 

Novac će nestajati, bivše ljubavi bi mogle da se pojave niotkuda, a emotivni život biće u krizi.

 

Retrogradni Merkur će ovog leta trajati od 23. avgusta do 15. septembra, a kao što znamo on nam uvek donosi težak period i moguće greške.

U nastavku vam predstavljamo za koja tri znaka će ovo leto biti posebno teško i kojima će ovaj period biti izazovan: 

 

  • Vodolija

 

Vodolije će biti na svojevrsnom testu dok Pluton probija svoj put kroz 12. kuću i upozorava da nije vreme za čuvanje tajni.

 

Od 19. jula će Saturn izazvati napetost što će dovesti do nepoverenj ai osećaja nesigurno, pogotovo na finansijskom planu.

 

Iako će Vodolije očekivati unosan posao, astrološki aspekti ukazuju da se to neće dobro završiti i da će doći do propasti ili će se desiti da vas neko izneveri. 

 

Međutim, ne dopustite da vas to pokoleba i stalno govorite sebi da će i to proći.

 

Što se tiče ljubavi, retrogradna Venera nam pomaže da shvatite šta ne funkcioniše u vašoj vezi, pa i da li je trenutak da možda prekinete odnos koji vam ne odgovara. Dakle, ovo leta će proći u preispitivanju odnosa sa partnerom.

 

  • Devica

 

Device su poznate po svom perfekcionizmu i da izgube tlo pod nogama kada stvari ne idu onako kako su isplanirale, ali bolje je da se pripreme na vreme, jer će ovo leto upravo biti to - skup nepredviđenih okolnosti.

 

Od 10. jula, Device će se zahvaljujući uticaju Marsa preispitivati i posvetiti ispunjenju svojih planova. 

 

Često će se osećati frustrirano, a fizička aktivnost će joj pomoći u tome da što pre izbaci bez i nezadovoljstvo. 

 

Od 19. jula će sve biti mnogo teža kada se Saturn bude suprostavio Marsu, jer će dovesti do manjka samopouzdanja kod Device i ranjivosti te manje tolerancije na ljubomorne i ogorčene ljude.

 

Važno je da izbegavaju sukobe.

 

I Device će takođe ovog leta preispitivati svoje odnose sa partnerom, a moguće je da će joj na vrata pokucati i neka osoba iz prošlosti. Najbolje je da u periodu retrogradne Venere ne donosite ishitrene odluke. 

 

  • Rak

 

Ovo leto bi moglo da bude izazovno za ematične Rakove.

 

Retrogradna Venera prolazi kroz drugu kuću novca i vrednosti, što će zahtevati od Raka da se pozabavi onim što mu je važno i što želi.

 

Predstojeće leto je vreme kada bi Rak trebalo da se suoči sa svojim strahovima o intimnostima i vezama što je verujemo veoma teško.

 

Teško je sebi priznati istinu, ali na duge staze to će se isplatiti, jer ćete izgraditi veze koje će ga na kraju ispuniti. 

 

Od 23. avgusta, kada krene retrogradni Merkur, Rakovi mogu da očekuju neočekivano, ali bi trebalo da pokažu spremnost da se prilagode drugima i da ne primaju sve k srcu što budu čuli od ljudi iz okruženja. 

 

makonda-tracker