šta kažu zvezde?

Nestabilnost na poslu, problemi u vezi, izlivi besa: Ova 3 horoskopska znaka će se najviše razočarati do kraja marta

0

Proverite da li ste među znakovima Zodijaka kojima će kraj meseca ostaviti gorak ukus u ustima.

foto: Shutterstock/Anastasiya Shylina
foto: Shutterstock/Anastasiya Shylina

U životu se smenjuju dobri i loši periodi, pa tako će nekima kraj meseca doneti ispunjenje svih želja dok će drugima uslediti lošiji period.

 

Jedno je sigurno: život nikada ne ide po planu, ali ne dajte se poraziti. Iako su loši nizovi dosadni i iscrpljujući, ali ipak uvek nakon njih usledi i dobar period.

 

U nastavku vam otkrivamo za koja tri horoskopska znaka će kraj ovog meseca biti lošiji nego što su mislil:

 

  • Ovan

 

Predodredili ste se za neuspeh ako u poslednje dane ovog meseca uđete sa "slepom odlučnošću". Morate da slušate sebe, pa pronađite prijatno mesto i uradite to, piše Conciousreminder.

Od vas se ne traži da trenutno nudite rešenja za sve. Opustite se i iskoristite ovu priliku da se fokusirate na sebe.

 

Napravite planove da se nađete sa nekoliko bliskih prijatelja i porazgovarajte sa njima o svemu što vas muči.

 

Imaćete novu perspektivu na vaše odnose, a nivo energije će vam biti povećan. Ako ste u vezi, uradite nešto sa svojim partnerom.

 

Provedite vikend negde gde možete da cenite lepotu prirode ili gde se jednostavno možete opustiti i zabaviti.

 

Moći ćete da podignete svoju vezu na novi nivo. Upravo sada imate priliku da poboljšate svoj život tako što ćete prekinuti loše navike i napraviti pozitivne promene.

 

Pokušajte da ne koristite partnera da ispraznite svoje brige i frustracije.

Ovnovi, nemojte da iskaljujete svoje frustracije na partneru. Izvucite pouke iz ovog perioda.
Ovnovi, nemojte da iskaljujete svoje frustracije na partneru. Izvucite pouke iz ovog perioda.foto: Shutterstock

Napravite listu opuštajućih aktivnosti koje možete da radite sa svojim partnerom ili prijateljima.

 

Budite otvoreni u potrazi za novim prilikama i prihvatite da možda postoje bolja rešenja za vaše probleme. Budite oprezni sa svojim nivoom besa, jer možete doživeti iznenadne izlive.

 

  • Blizanci

 

Blizanci, vreme je da budete iskreni prema sebi i priznate greške koje ste napravili u prošlosti.

 

Zbog kosmosa imate priliku da prestanete da pravite iste greške. Ovo se može postići na različite načine.

 

Prvo, trebalo bi da sprovedete dodatna istraživanja pre nego što donesete odluku o određenom problemu. Drugo, uvek možete da sarađujete sa drugima da biste dobili više povratnih informacija.

 

Konačno, možete podeliti svoja iskustva sa drugima kako bi oni mogli da uče iz vaših grešaka i izbegavaju ih u budućnosti. Radeći ove stvari će vas nesumnjivo dovesti na put ka uspehu.

Blizanci će sasvim izvesno na kraju meseca doživeti osećaj nesigurnosti i anksioznosti na poslu.
Blizanci će sasvim izvesno na kraju meseca doživeti osećaj nesigurnosti i anksioznosti na poslu.foto: Shutterstock/fizkes

Možda ćete krajem meseca shvatiti da stvari u vašem ličnom životu ne idu onako dobro kako ste se nadali.

 

U ovom slučaju morate otvoreno da komunicirate sa svojim partnerom i da zajedno radite na pronalaženju rešenja.

Ako ste slobodni, iskoristite ovu priliku da poradite na svom spoljašnjem izgledu: možda da probate neki novi stajling ili novu frizuru.

 

Vaš novi izgled će učiniti da se osećate samopouzdanije, a možda će vas čak i motivisati da više radite na svojim ciljevima.

 

Kako se mesec bliži kraju, možda ćete iskusiti osećanja nesigurnosti i anksioznosti u vezi sa svojim poslom. Međutim, da biste obezbedili svoju profesionalnu budućnost, morate promeniti način na koji razmišljate i delujete.

 

Održavajte pozitivan stav dok ostajete utemeljeni u stvarnosti. Kao rezultat toga, moći ćete da prevaziđete svoje brige i shvatite da uopšte niste imali razloga da budete zabrinuti.

 

 

  • Vodolija

 

Vodolije, ne možete sebi da priuštite da spustite gard u ovom trenutku u mesecu. Pruža vam se mogućnost da dobijete prilike koje će vam pomoći da poboljšate svoj život i krenete napred

 

Kao rezultat toga, trebalo bi da obratite veliku pažnju na brojne mogućnosti koje će vam biti predstavljene u narednim nedeljama. Moći ćete da se približite postizanju svojih ciljeva.

 

Iskoristite ove prilike da se približite svojim ciljevima, ostvarite svoje snove i stvorite svetliju budućnost. S druge strane, kako mesec bude odmicao, vaše romantične veze će patiti.

Moguće je da će Vodolijama patiti romantične veze. Iskažite partneru zahvalnost za sve što radi.
Moguće je da će Vodolijama patiti romantične veze. Iskažite partneru zahvalnost za sve što radi.foto: Shutterstock, Tiko Aramyan

Shvatite da osoba sa kojom izlazite ne može biti vaš vodič ili terapeut dok ste u vezi sa njom.


Umesto toga, recite prijateljima koliko ste ljuti i frustrirani. Ako želite da rešite neki od svojih problema, možda nije loše da se porazgovarate i sa nekim stručnim licem. 

 

Ako želite da očuvate svoju vezu zdravom, morate se osećati prijatno da razgovarate o svojim emocijama sa drugima. Dajte svom partneru prostor i vreme koji su mu potrebni i ne očekujte da on preuzme vašu odgovornost.

 

Pokažite mu koliko cenite njegovo vreme. Ohrabrite ga da provodi više vremena sa svojim prijateljima i da se bavi svojim hobijima i interesovanjima. Takođe, izrazite svoju zahvalnost za njegovu pomoć.

 

Naučite kako da efikasno prenesete svoje emocije. Podsetite se da imate snage da se sami nosite sa svojim problemima.


Možete se osloboditi svojih briga, a istovremeno zaštititi svoju vezu. Sve što vam treba je malo strpljenja i hrabrosti.

 

makonda-tracker