da li ste među njima?

Najluđi snovi postaju stvarnost: Ova 4 horoskopska znaka ostvariće najveće želje do kraja marta

0

Vreme je da zasučete rukave i da prionete na ostvarivanje svojih snova.

foto: Shutterstock/tache
foto: Shutterstock/tache

Sa Saturnom u Ribama, koji je izazvao misteriju, neki horoskopski znaci će moći da ostvare svoje najluđe snove do kraja ovog meseca.


Nakon dugog perioda čekanja, ispuniće im se sve želje i život će im procvetati.

 

Četiri horoskopska znaka će biti blagoslovena planetom metamorfoze i transformacije, piše Conciousreminder.

 

Sunce će na kraju ponovo zasijati, donoseći sa sobom obnovljenu nadu, milost i jedinstvenu slatkoću. Oni koji ostaju optimistični i veruju u moć univerzuma ovog meseca su dočekani ljubazno i velikodušno.


Tranzit Saturna stvara povoljno okruženje za prihvatanje novih izazova, prevazilaženje sebe i početka nove ere uspeha. 

 

Bik

 

Bik, vreme je da prestanete da se plašite i posegnete za zvezdama. Zaista, kao lideri, imate odlučnost i fokus da pokucate na zaboravljena vrata, isprobate nove planove i počnete ponovo sa novim odlukama.

 

Uvek ste u mogućnosti da dobijete ono što želite bez žrtvovanja sebe ili ustupaka jer ste veoma dobri u tome da budete praktični i pragmatični dok podižete svoje standarde.

 

Ovog meseca, vaša stabilnost i razboritost će biti potrebni da pomognete vašem poslovanju da napreduje. Ostanite mirni i radite tiho, uspeh će doći.

 

Rak

 

Vreme je da zavrnete rukave i da ostvarite sve snove koje već dugo držite na čekanju.


Svaka avantura sa Saturnom je povezana i orkestrirana u magičnom i nebeskom redu.

 

Da biste radili sa ovom energijom, zvezde vam traže da ostavite po strani svoju osetljivost i pripremite se.

 

Kada se vaša strategija isplati i vaš bankovni račun bude pun, sve će izgledati moguće.

Rakovi, kada se prihodi uvećaju, poverovaćete u čuda.
Rakovi, kada se prihodi uvećaju, poverovaćete u čuda.foto: Shutterstock/ANTON URICH

Lav


Lavovi, držite visoko podignutu glavu, urlate sa samopouzdanjem i ponosom u dobrim i lošim trenucima, nikada ne zastajete ili ne usporavate.

 

Vaša prirodna harizma, kao i vaše liderske sposobnosti i sposobnost da okupite ljude oko sebe oko zajedničkog cilja, su neprocenjive vrednosti koje vam omogućavaju da se povežete sa drugima i izvučete ono najbolje iz njih.

 

Vi ste odličan vođa. Univerzum vas podstiče da nastavite da govorite svoju istinu i tragate za srećom bez obzira na sve.

 

Vaga

 

Vagu privlače harmonija i simetrija, dok je Saturn povezan sa autoritetom, pravdom i mudrošću. Šta podrazumeva ova kombinacija?

 

Osećaćete se emocionalno slobodnim i nezavisnim kad su u pitanju emocije, što će vam doneti mir. Ovaj osećaj oslobođenja će vam omogućiti da se koncentrišete na ono što je neophodno i važno.

 

Biće trenutaka kada ćete se osećati usamljeno, ali biće vam drago da to priznate i dozvolite da vam donese mir i spokoj.

 

makonda-tracker