zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP od 26. marta do 1. aprila: Bikovi izlaze iz jedne, ulaze u drugu vezu, Blizanci ostvaruju veliki san

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock / Zoom Team
foto: Shutterstock / Zoom Team

Device će rešiti pitanje nasleđa ili se zbližiti sa uticajnom osobom, dok će Vage konačno upoznati osobu koja će im u potpunosti odgovarati.

 

Proverite šta je to što vas očekuje u nedelji koja je pred vama. 

 

 

Ovan 


Posao – Vaša sposobnost da prenesete znanje drugima će doći do izražaja. Više sarađujte sa kolegama i verujte im, posebno ako iz raznih razloga niste u mogućnosti da sami obavite posao.

 

Ljubav - Ljubavne rastave su izvesne u vezama koje su dugo bile opterećene problemima. U odnosima u kojima dominiraju razumevanje i ljubav, neće biti negativnih promena, upravo suprotno. Potencijalne poteškoće u životu će vas još čvršće vezati, piše 24.sata.hr.

 

Zdravlje - Mars ulazi u vaš nepovoljni znak Raka, pa ćete biti aktivniji i dinamičniji, ali se time povećava rizik od upale, temperature i raznih nezgoda. Ovan bi mogao da ima problema sa sinusima i očima, pa je dobro proveriti dioptriju.

 

Najbolji dan: 1. april

 

Najgori dan: 28. mart

 

Proverite šta vas očekuje u nedelji koja je pred nama
Proverite šta vas očekuje u nedelji koja je pred namafoto: Shutterstock / IKO-studio

 

Bik


Posao – Zadaci i obaveze neće tolerisati kašnjenje, ali ni nemar. Ako želite da ih završite u predviđenom roku i na zadovoljavajući način, moraćete da se više koncentrišete i uložite više truda i znanja.

 

Ljubav - Više ćete se smejati i biti opušteni. Vaše zasluge za bolje odnose sa okolinom, a posebno sa osobama suprotnog pola, biće velike. Bezbolno ćete izaći iz ljubavne veze koja vas više ne zadovoljava. Razlog će biti vaš zaljubljenost u drugu osobu.

 

Zdravlje - Bik rođen u aprilu osetiće povećanu nervozu, a mogle bi da zavladaju i neke hronične tegobe. Ostali su u dobrom periodu u kome im neće nedostajati optimizma i pozitivne energije za druženje.

 

Najbolji dan: 29. mart

 

Najgori dan: 31. mart

 

 

Blizanci 


Posao – Vreme je da Blizanci ostvare ono o čemu već dugo sanjaju. Mnogi će upisati neki od kurseva, učestvovati na predavanjima ili odlučiti da nastave svoje dugogodišnje školovanje.

 

Ljubav - Ako ste u dugoj vezi ili braku, kriza je izvesna. Svađaćete se oko novca, kako ulagati i trošiti. Nećete moći konstruktivno da rešavate svađe, pa je preporučljivo da se uzdržite od diskusija kojima ćete biti skloni zbog toga što vam je Venera nepovoljna.

 

Zdravlje - Vaše zdravlje će se poboljšati od 26.3. poboljšajte malo, ali ipak morate biti oprezni. Ako se osećate depresivno ili patite od neke vrste virusa, ojačajte se multivitaminskim preparatima. Više se družite sa ljudima.

 

Najbolji dan: 26. mart

 

Najgori dan: 30. mart

 

Iskoristite ovu nedelju da privedete poslove kraju
Iskoristite ovu nedelju da privedete poslove kraju foto: Shutterstock/bbernard

 

Rak 


Posao – Ponekad ćete se osećati iscrpljeno i umorno, pa radite samo najvažnije poslove. Ipak, stvari će posle dužeg vremena početi da se okreću u vašu korist, posebno od 13. marta kada sve kreće nabolje.

 

Ljubav – Moguća je ljubav u kojoj će biti razlike u godinama, kulturnom poreklu ili načinu života. Nije isključeno da, pod uticajem određenih okolnosti, Rakovi konačno pokleknu i priznaju sebi svoja osećanja. Ako ste u braku, čuvajte se svoje brzopletosti.

 

Zdravlje – Vaše mentalno zdravlje biće odlično, ali ako ste rođeni u junu, uticaj Marsa u vašem znaku od 26.3. upozorava na povećanu potrošnju energije. Vodite računa o svojoj glavi, ali i o varenju. Bićete zainteresovani za bioenergiju i alternativni tretman.

 

Najbolji dan: 28. mart

 

Najgori dan: 26. mart

 


Lav


Posao – Znaćete da se nametnete i izdvojite, a vaše samopouzdanje i želja za delovanjem podstaći će vas na pojačane napore. Srećni obrti koji će vas pratiti pomoći će Lavovima da reše probleme koji ih opterećuju.

 

Ljubav - Ako ste u dugoj vezi ili braku, doći će do zasićenja. Poslovne obaveze i ambicije vas ili vašeg partnera mogle bi da izazovu ozbiljnije poljuljanje ljubavnog tla. U svakom slučaju, ne donosite odluke na brzinu. Neka vreme postane vaš saveznik.

 

Zdravlje – Ne preterujte sa slatkišima. Kilograme će biti lako dobiti, a teško izgubiti. Bićete zabrinuti zbog lošeg zdravlja nekog od ukućana o kome ćete morati da brinete, a to će vas takođe iscrpiti.

 

Najbolji dan: 31. mart

 

Najgori dan: 29. mart

 

Kakva nedelja je pred vama, proverite u novom nedeljnom horoskopu
Kakva nedelja je pred vama, proverite u novom nedeljnom horoskopufoto: Shutterstock / baranq

 

Devica


Posao – Mogli biste da rešite pitanje nasleđa ili da se zbližite sa uticajnom osobom koja će vam biti sponzor ili tajni pokrovitelj. Očekuje vas niz knjigovodstvenih, poreskih i računovodstvenih obaveza.

 

Ljubav – Planete vam onemogućavaju dobru komunikaciju sa partnerom. Veoma je važno da govorite šta mislite i da ne radite ništa kada ste ljuti. Pokušajte da slušate šta vaš partner govori i uverite se da je razumeo šta ste mu rekli.

 

Zdravlje - Od 26.3. Device će osetiti porast energije, ali i samopouzdanja. Pazite na povećanu nervozu, koja može izazvati prolaznu tahikardiju.

 

Najbolji dan: 30. mart

 

Najgori dan: 27. mart

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker