kome zvezde donose novac

Finansijski horoskop za proleće: Za više znakova maj je ključni mesec, neko će morati da se prilagodi na velike prihode

0

Zvezde kažu da će mnogi u martu, aprilu i maju obradovati finansijskim dobicima. 

 

U maju se mnogima smeši lepa zarada
U maju se mnogima smeši lepa zaradafoto: Shutterstock / Watchara Ritjan

Ovan (21. mart - 19. april)

 

U martu će biti malih rashoda, ali će prihodi biti redovni i stabilni. April će doneti prijatne poklone i neočekivanu zaradu. U maju će biti prilike da pronađete novi poziv za sebe, što će dovesti do uspešnih odluka, piše Sensa.

 

Bik (21. april - 20. maj)

 

Mart najavljuje promene. Uobičajeni način života će se promeniti. U aprilu bi trebalo da se odlučite za pravi cilj, a onda će prilike koje su se pojavile pomoći u povećanju prihoda. Maj vam donosi novčanu dobit.

 

Blizanci (21. maj - 20. jun)

 

U martu ćete morati da budete u dobroj formi, inače će finansijska strana patiti. U aprilu ćete morati da se potrudite da biste pokrenuli novi izvor prihoda. U maju će se finansijska situacija razvijati na najbolji način.

 

 

 

Rak (21. jun - 22. jul)

 

Mart je odlično vreme za aktuelne projekte. Imaćete veliku priliku da lepo zaradite u okviru vašeg posla. U aprilu morate pokazati razboritost i promišljenost, a ako to uradite jedini problem će vam biti da se "prilagodite" na visoke prihode. U maju će se vaše dugogodišnje nade ostvariti i možete da postignete nove visine.

 

Lav (23. jul - 22. avgust

 

U martu sćete raditi manje, tako da ćete imati više slobodnog vremena za kreativan rad. U aprilu vas očekuje neočekivana sreća koja će vam doneti finansijski prosperitet. Maj obećava nova profitabilna poznanstva. Što se novca tiče, sve će biti stabilno.

 

Devica (23. avgust - 22. septembar)

 

U martu treba izbegavati finansijska ulaganja. U vašem je interesu da steknete nezavisnost od javnog mnjenja. U aprilu će finansijsko pitanje biti ključno. U maju ćete biti zainteresovani za obećavajuće kreativne pravce, ali u svakom slučaju poštujte finansijsku disciplinu.

 

makonda-tracker