astro prognoza

Naredne 3 godine za njih će biti GODINE USPEHA: Jeste li među 4 horoskopska znaka koji menjaju život iz korena?

0

Pojedini znaci Zodijaka u narednim godinama doživeće velike promene

foto: Shutterstock / Ground Picture
foto: Shutterstock / Ground Picture

Slabe karike u vezama Device će početi da se izdvajaju, biće spremne za ulazak u brak i napredak u vezi.

 

Strelac će biti podstaknut da napusti lošu životnu situaciju. Ribe će videti za šta su sposobne

 

Blizanci


Blizanci će svoju karijeru shvatiti ozbiljnije nego ikada ranije. Ozbiljnije ćete shvatiti svoje ciljeve, ali ćete takođe morati da napustite svoje snove ako ne krenete na put karijere koji vam nešto znači.

 

 

Skrenućete pažnju na to gde ste napravili greške i kako da ih ponovo izbegnete. Iako vaša karijera i reputacija mogu doživeti mnoge uspone i padove tokom ovog vremena, ovaj tranzit će na kraju ojačati vašu karijeru kao nikada ranije. Bićete nagrađeni ako nastavite da pokušavate.

 

Devica


Device će morati da postave granice i zahtevaju ozbiljnost od svojih veza u naredne tri godine. Počeće da se ističu slabe karike u vašim životnim odnosima. Bićete spremni da se venčate i napredujete u vezi sa prijateljem ili romantičnim partnerom.

 

Međutim, pošto se nezrelost ne toleriše, to će pokazati da li je dinamika vaše veze zdrava ili ne. Ne gubite vreme na nepotrebne stvari, već se posvetite isključivo onome što je važno.

 

Proverite da li vas čeka veliki uspeh u naredne 3 godine?
Proverite da li vas čeka veliki uspeh u naredne 3 godine?foto: Shutterstock / Olena Zaskochenko

 

Strelac


Strelci će se povezati sa sopstvenom prošlošću. Duboke i intenzivne istine o vašoj porodici i kućnoj dinamici mogu isplivati na površinu, primoravajući vas da popravite ove pukotine i uspostavite granice koje će vam omogućiti da imate zdravije odnose. Ako ste se kod kuće osećali neprijatno, ovaj tranzit će vas podstaći da napustite lošu životnu situaciju i radite na stvaranju nečeg još jačeg.

 

Čak i ako ne osećate da je vaš dom tamo gde želite da bude, potrebno je vreme da se izgradi. A ako su dom i porodica već u dobrom stanju, ovaj tranzit će vas podsetiti da još više uložite u svoj lični život. Iako su novac i profesionalni uspeh važni, oni su besmisleni bez doma, porodice i, naravno, sloge.

 

 

Riba


Ribe će osetiti veliki pritisak na ramenima. Iako se mnoge stvari u vašem životu privode kraju, još bolje stvari tek počinju. Možda se osećate previše kritično prema sebi, ali to je samo zato što odjednom očekujete mnogo više od sebe.

 

Videćete sve za šta ste sposobni, tako da više nećete moći da se pravdate ili snižavate svoje standarde. A ako ne počnete da shvatate stvari ozbiljnije, možda ćete na kraju dobiti manje nego što zaslužujete. Radite na samoljublju i samoprihvatanju i možete postići rezultate, piše Atma.

 

 

 

makonda-tracker