icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro prognoza

MESEČNI HOROSKOP od 20. marta do 20. APRILA 2023. GODINE: Rakovima je fokus na POSLU, Lavovi, vreme je za VELIKE SNOVE

Saznajte kakve promene očekuju svaki znak tokom vladavine Ovna.

Bikovi će imati mnogo prilika za spontanost u ovom periodu.
Bikovi će imati mnogo prilika za spontanost u ovom periodu.foto: Shutterstock/Bobex-73

Iako se sanjiva, vodena sezona Riba bliži kraju, počinje sezona vatrenog Ovna. U Ovnu se radi o direktnosti i hrabrosti (iste teme se provlače kroz Ovnove osobine ličnosti), tako da će ovo biti sezona strastvenog i odlučnog delovanja. Ovo je vreme kada ljudi mogu brže izgubiti strpljenje, ali to takođe znači da ćemo biti spremniji da se oslobodimo ljutnje, piše Sensa.

 

U 2023. godini Sunce ulazi u Ovna 20. marta i završava se 20. aprila kada Sunce prelazi u znak u Bika. Ovan govori o mladosti i novim počecima, signalizira početak proleća, podstičući nas da procvetamo nakon perioda stagniranja. Za mnoge ljude ovo će biti vreme da naprave neke smele poteze.

Saznajte šta mesečni horoskop od 20. marta do 20. aprila prediđa vašem znaku tokom vladavine Ovna:


Ovan (20. mart-19. april)

 

Srećan rođendan! Mars je vaš planetarni vladar i pomera se iz Blizanaca u Raka 25. marta, baš kada počinje sezona Ovna. Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj osetljivosti, intuiciji i sposobnosti da se pridržavaju svojih osećanja. Tokom rođendanskog meseca, možda ćete se osećati dublje; možda ćete biti privučeni da provodite vreme sa najbližim prijateljima i porodicom umesto da se družite sa nepoznatim ljudima. Takođe je dobro vreme da razmislite o promenama i rastu. Pozivamo vas da budete iskreni prema sebi u pogledu onoga što ste prerasli, kao i da budete iskreni prema novom početku na koji ste spremni da krenete, sa Hironom, asteroidom koji predstavlja naše unutrašnje rane, takođe u Ovnu do 2026.

 

Bik (20. april-20. maj)

 

Bikovi, period Ovna za vas znači da život shvatate previše ozbiljno. Sezona Ovna ima tendenciju da podstakne Bika na unuhtrašnju promenu. Smeh i igra mogu biti divni načini da se ponovo povežete sa samim sobom, posebno sada kada je Uran, planeta iznenađenja, u Biku. Biće mnogo prilika za spontanost i bezbrižnu zabavu ove sezone. To će takođe biti period predaha. Bikovi mogu sami sebi da pomognu tako što će imati pozitivnije misli.

 

Blizanci (21. maj-20. jun)

 

Blizanci, izgledate sjajno u sezoni Ovna. Blizanci će se osećati sigurnije i privlačnije tokom sezone Ovna, zahvaljujući položaju Sunca koji aktivira njihovu društvenu stranu. Najverovatnije ćete se osećati društvenije tokom ovog vremena i možda ćete čak steći neke nove prijatelje. Ove sezone, direktnost i samopouzdanje Ovna upotpuniće vaša društvena i intelektualna interesovanja.

Rak (21. jun-22. jul)

 

Rakovi, u sezoni Ovna fokusiraćete se na posao. Možda niste uvek najnametljiviji kao osetljiv i intuitivni vodeni znak, ali sezona Ovna je tu da vas podstakne da govorite u svoje ime. Ohrabruje Rakove i podseća ih da je važno da kažu kako se osećaju i šta žele da postignu. Ako ste na poslu igrali previše bezbedno, direktno tražite ono što želite i pokažite koliko možete.

 

Lav (23. jul-22. avgust)

 

Ovo je sezona za velike snove, Lavovi. Sezona Ovna će posebno aktivirati vaš sektor putovanja, tako da ćete možda sanjati o odlasku na neku novu lokaciju. Ove sezone, mnogo toga će se činiti mogućim, ali ne zaboravite da se krećete, menjate, poboljšavate. Ipak, koliko god želeli da neke stvari uradite ove sezone, ne brziajte i ne forsirajte. Važno je da pronađete vreme i za odmor, kao i da ostanete smireni.

 

Devica (23. avgust-22. septembar)

 

Ne samo da će vas sezona Ovna učiniti samouverenijim i spremnijim da se izborite za svoje snove, već će se vrtiti i oko finansijskih stvari. Ovo je odlično vreme za Devicu da potvrdi svoju dominaciju i pregovara o dugoročnim ugovorima na poslu ili u finansijskoj saradnji.

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...