šta kažu zvezdice?

Veliki PROLEĆNI HOROSKOP za 2023. godinu: Strelčevi, prihvatite izazove, a Blizanci će započeti novi biznis

0

Zvezde otkrivaju šta treba da uradite za sreću ovog proleća 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Veliki horoskop za proleće 2023. godine - šta svaki horoskopski znak treba da uradi za sreću i napredak! Pogledajte šta su vam donele zvezde i Sensa

 

Ovan - poboljšajte odnose

 

Ovan je uvek zauzet poslom i nema vremena da kontaktira bilo koga, uključujući kolege ili podređene. Uvek pronalaze načine da ubrzaju svoj život jer misle da je to način da zarade mnogo novca bez gubljenja vremena.

 

Međutim, vaš život se ne sastoji samo od novca, dokaz da se stalno suočavate sa novim problemima, stres traje, odnos sa prijateljima i voljenima sve više postaje hladan. Ovog puta morate da se povežete sa ljudima na dubljem i intimnijem nivou. Dakle, razvijte svoju sposobnost da verujete drugima radeći na lečenju onih delova sebe koji još uvek bole od prošlih veza.

 

 

Bik - budi aktivan

 

Bik treba da bude aktivniji kako bi život bio radosniji. Fizička aktivnost poboljšava protok krvi, podstiče metabolizam, zdrave kosti. Sastavite pametan plan vežbanja koji će vam pomoći da budete aktivniji svakog dana, pružajući više mentalne svežine, veću fleksibilnost.

 

Međutim, vežbanje treba da bude umereno, posebno za one koji su ispali iz kondicije, Pokušajte da potražite savet lekara, sportskih centara i stručnjaka, kako biste sastavili odgovarajući režim vežbanja za svoju porodicu i postigli najbolje rezultate.

 

Ovog proleća obratite pažnju na porodične odnose
Ovog proleća obratite pažnju na porodične odnose foto: Josep Suria/Shutterstock

 

Blizanci - započnite mali projekat

 

Dok istražuju poruku proleća, Blizanci bi trebalo da pokušaju da pokrenu mali projekat kako bi naučili da obraćaju pažnju na detalje. Blizanci su dobri u komunikaciji, ali im nedostaje pažnje na detalje.

 

Novo iskustvo samostalnog rada na malom projektu zadovoljiće radoznalost Blizanaca. Time će se stvoriti uslovi za realizaciju zanimljivih projekata i prenošenje entuzijazma i energije na kolege i ljude oko sebe.

 

 

Rak - putovanja

 

Zimi je hladno vreme, možda vam se i nije toliko izlazilo napolje. Kada dođe proleće, toplo vreme je savršeno vreme za razgledanje, vežbanje i raspršivanje tmurnog raspoloženja koje donosi zima. Proleće, svež vazduh, sveža trava, rascvetalo cveće, stotine jarkih boja, ovo je odlična prilika da više putujete.

 

Lav - uronite u prirodu

 

U proleće je toplo vreme, stotine cvetova cvetaju, sve raste, a šetnja je savršena prilika da unapredite svoje zdravlje. Posle napornog dana na poslu, prošetajte ulicom da biste se divili prelepom pejzažu. Blizina prirode u proleće će vam omogućiti da brzo otklonite umor, dišete još dublje, poboljšate cirkulaciju krvi i time značajno poboljšate svoje blagostanje.

 

Lavovi treba više da se bave sportom
Lavovi treba više da se bave sportom foto: Andor Bujdoso / Alamy Profimedia

 

Devica - promenite način ishrane

 

Možda već dugo proučavate i znate prednosti vegetarijanstva, ali niste imali priliku da to učinite. Sledećeg proleća možete da probate. Device mogu da smanje ili isključe unos mesa , ako im već duže konzumacija istog ne prija. Ili, možete izbaciti veštačku hranu punu konzervansa i zameniti je organskom. Pored toga, trebalo bi da obratite više pažnje na ishranu kako biste poboljšali svoje zdravlje. Na primer, umesto kafe, ispijanje čaja u proleće može pomoći u uklanjanju toksina.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker