od 8. novembra

Ko će PLIVATI U NOVCU, a ko izglađuje lične odnose? 3 znaka za kojima će KRVAVI MESEC doneti mnogo sreće

0

Pun mesec u Biku, takozvani krvavi, biće pomračen, što je loša vest za većinu horoskopskih znakova. Međutim, pojedini znakovi Zodijaka će uživati u blagostanju!

foto: nednapa/Shutterstock
foto: nednapa/Shutterstock

Nova lunarna faza je pred nama – pun mesec u Biku, koji se u astrologiji naziva krvavim, a on će se poklopiti sa pomračenjem Meseca u podne, u 16 stepenu Bika.


Najvažnije teme na koje će uticati ovo pomračenje su opšta egzistencija i s njom polje finansija, sve što se tiče imetka i osećaja sigurnosti, kao i seksualnosti, prikrivenih trauma i zdravlja.


Pomračenje punog meseca doneće talase transformativne energije, što može biti veliki izazov i povezano sa spiritualnim stazama i karmičkom sudbinom. Zato očekujte da bi promene koje stižu biti – dramatične.

 

Ipak, nije sve tako crno, jer će pripadnicima nekih znakova Zodijaka naredni dani doneti sasvim suprotno.

 

  • Devica


Harmonija će zavladati na mnogim poljima, ali je najviše možete očekivati na finansijskom planu. Ako ste razmišljali da tražite povišicu, sad je pravi trenutak.
Što se tiče ličnih odnosa, oni će ojačati tokom krvavog Meseca, pa biste mogli da izgladite neke stare nesporazume i pronađete kompromis.

 

Vuk, Pun Mesec, ružičasti pun mesec
foto: Denis Andricic/Shutterstock
  • Strelac

 

Karijera cveta pripadnicima ovog horoskopskog znaka u narednim danima, a uz to ćete konačno raditi ono što Strelčevima najviše prija – prepustiti se avanturi! Čak i sitnice i svakodnevni rituali mogu biti prijatniji ako ih "začinite" po svom ukusu.


Idealan je period i za neke fizičke promene: početak dijete, novu frizuru, bilo šta što se tiče zdravlja i izgleda i moglo bi da vam vrati osmeh.

 

  • Blizanci

 

Očekujte spokojan period i da ćete biti posvećeniji sebi samima. Usporićete nakon turbulentnih nedelja i konačno dobiti dugo željenu relaksaciju. Iskoristite dane krvavog Meseca da napunite baterije i ostavite probleme podalje.
Astrolozi najavljuju i dobre vesti na porodičnom planu.

 

 

makonda-tracker