zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra: Bikove očekuje IZAZOVAN period, dok će Device biti MAGNET za suprotni pol

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Look Studio/Shutterstock
foto: Look Studio/Shutterstock

Ovan

 

Posao: Sunce, Merkur i Venera u vašem osmom polju zaduženom za prihode i rashode, podstaćiće Ovnove na razmišljanje o krupnim ulaganjima, na primer kupoprodaji stana ili auta. Ipak, u takvim akcijama budite oprezni.

Ljubav: Zauzetima su moguće svađe i međusobna optuživanja. Nađite kompromis, ne stvarajte zid oko sebe. Iskren razgovor s partnerom raspršiće vaše sumnje. Slobodni, mogli biste da uđete u vrlo strastven odnos, prožet fizičkom privlačnošću.

Zdravlje: Koncentracija će vam se od ove nedelje bitno popraviti, a i energije ćete imati dovoljno. Međutim, mogla bi da vas muči izraženija nesanica ili će vas nečiji problemi i loša životna situacija previše uznemiriti.

 

Bik

 

Posao: U izazovnom ste razdoblju, pa se malo bolje koncentrišite. Moguće su zakulisne igrice u radnoj sredini i razočaranje u neke ljude s kojima poslujete. Ipak, svojom upornošću postizaćete ciljeve.

Ljubav: Klonite se dominacije i svojeglavosti, jer se to simpatiji neće svideti. Moguće su razne neprijatnosti, i to baš u prilikama kada biste hteli da se pokažete u najboljem izdanju. Držite se zlatne sredine i ne idite u emotivnu krajnost.

Zdravlje: U odnosu na prošlu nedelju, u ovoj će Bikovi biti bolje raspoloženi. Počećete više da izlazite, da se bavite hobijima i svime što vam može biti duševna hrana. Međutim, zbog vladavine Škorpije, pazite se viroze.

Blizanci

 

Posao: Uočite na vreme promene koje će se događati u vašoj radnoj sredini. Možda ćete morati više da se dokazujete kako biste potvrdili svoju stručnost i profesionalnost. To će biti idealna prilika da iskažete svoje znanje.

Ljubav: Planete će povećati bliskost između vas i partnera, pa kad voljena osoba poželi da bude intimnija s vama, nemojte se izgovarati umorom. Samcima bi nedelja mogla da bude uvertira za predivnu romansu, zato je šteta da Blizanci ovako naklonjene dane provode u kući.

Zdravlje: Zdravstvene tegobe bi ove nedelje mogle čak i da pojačaju, pa ne odlažite odlazak lekaru. Preventivno poradite na podizanju imuniteta i pazite na ishranu. Jedite više voća i povrća.

 

Rak

 

Posao: Bićete spretni u inženjerskim, građevinskim i sportskim poduhvatima. Ogromna radna energija teraće vas na rad i isticanje. Zahvaljujući ličnoj harizmi i privlačnosti, krčićete put prema uspehu.

Ljubav: Oslonite se na svoje rasuđivanje u trenucima kada vas snađu porodični problemi - vaša logička procena u mnogim stvarima će se prikazati ispravnom. Rakovi samci bi mogli da se zagledaju u poslovno uspešnu osobu i traže način za susret.

Zdravlje: Vaš optimizam i energičnost, biće na visokom nivou. Plenite pažnju svojim veselim nastupom, a mnogi od vas počeće više da se bave sportom. Nedelja je odlična za sve tretmane ulepšavanja.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker