PRIPREMITE SE I REAGUJTE NA VREME

Uslediće OZBILJNE PROMENE, a evo kako da ih okrenete u SVOJU KORIST: Pomračenje Krvavog Meseca dešava se 16. maja!

0

U rano jutro 16. maja, u 6.15 časova doćiće do retke, ali veoma moćne pojave na nebu

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ova pojava je poznata pod nazivom pomračenje Krvavog Meseca i ovog puta se dešava u znaku Škorpije. Pomračenje krvnog meseca je retko i ima veoma snažan uticaj na živote ljudi. 

 

On označava kraj, tačku zatvaranja poglavlja ne samo u našim životima, već i na putovanju naše duše.

 

 

Pomračenja Krvavog Meseca su dobila ime po crvenkastoj nijansi koju Mesec poprima kada dođe do potpunog pomračenja Meseca. Potpuna pomračenje Meseca ili pomračenje Krvavog Meseca uvek pada na pun mesec i najsnažnija je vrsta koju možemo da doživimo. Oni nose težinu hiljadu Punih Meseca!
 

Pomračenje donosi događaje koji su neophodni za rast i razvoj. Iako se smatra da je pomračenje punog Meseca simbol velikih izazova i prepreka, svaka od njih je sa razlogom tu, uči nas kojim putem treba da krenemo.

 

Krvavi Mesec
Krvavi Mesecfoto: Shutterstock

 

Kako ovo Pomračenje nosi temu završetaka, možda ćemo morati da se odreknemo nečega ili shvatimo da naš trenutni put treba da se promeni kako bi nam bolje služio.

 

Pomračenja su veoma osetljivo, psihičko vreme, pa obratite pažnju na sva mučna osećanja. Pošto će Merkur takođe biti retrogradan pod ovim pomračenjem, možda ćemo se osećati mentalno zamagljenim ili čak pomalo zbunjenim oko toga kako da nastavimo dalje.

 

 

Ako se to dogodi, shvatite to kao poziv da uđete unutra, budite strpljivi i nađete unutrašnji mir. 

 

Sve što se događa neophodno je za naš razvoj, napredak, podstiče nas da budemo najbolja verzija sebe. Tokom ovih dana savršeni su trenuci da s epovučete, malo osamite i zavirite u svoje srce.

 

Možete pronaći zanimljive i vredne uvide koji vam potkreivaju savršen momenat za rast. Postoji šansa da otkrijete svoj put, procenite svoje odnose i situacije u kojima se nalazite.

 

 

makonda-tracker