astro

Veliki LJUBAVNI horoskop za NOVEMBAR: Slobodne Rakove očekuje nešto zanimljivo, usamljenim Vagama se savetuje oprez

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za mesec novembar...

foto: G-Stock Studio/Shutterstock
foto: G-Stock Studio/Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za narednih mesec dana:

 

Ovan

 

Početkom meseca Ovnovi će doživeti nalet snage i spremnost za novu fazu u vezama, ali ne bi smeli da požuruju. Pre toga veza treba da prođe kroz iskušenje i kroz određene prepreke. Nakon toga će odlučiti jesu li spremni da nastave. U drugoj polovini meseca treba posebno da slušate svoja osećanja. Oni koji su u vezi treba da smanje ljubomoru, jer ona ništa dobro ne donosi.

 

Bik

 

Slušajte svoja osećanja i uzmite u obzir iskustvo iz prošlosti. U mnogim situacijama vredi preuzeti inicijativu. Slobodni Bikovi treba da provode što više vremena s društvom, upoznaju se i izlaze, jer tako povećavaju šanse da pronađu srodnu dušu. Oni zauzeti želeće da unaprede vezu i podignu je na viši nivo.

Blizanci

 

Porodični Blizanci su previše zbunjeni vezama, a slobodni su uvek u potrazi za srodnom dušom. Razmislite šta želite i odmorite se. Kada prestanete da pokušavate da pronađete ljubav, ona će vam sama doći, i to tamo gde je najmanje očekujete. Pokušajte da se okružite samo pravim i pouzdanim prijateljima. porodični pripadnici ovog znaka mogu da nastave s planiranim potezima. Idite s partnerom na neki izlet u prirodu, jesenje boje i promena pejzaža učiniće da se dodatno zbližite.

 

Rak

 

U ljubavnoj sferi Rakove očekuje uspešan mesec. Bliski ljudi će vam pružiti neophodnu pomoć i podršku. Kod bračnih parova početkom meseca postoji rizik od sukoba i nesuglasica. Uvek pokušajte otvoreno da komunicirate i pronađete rešenje. Druga polovina meseca je povoljna za zajednička putovanja i planiranje važnih koraka u zajedničkom životu. Slobodni mogu da upoznaju ljubav. Ne odustajte od zabave, možda ćete tamo upoznati nekoga.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker