astro prognoza

Evo šta je RETROGRADNI MARS spremio za svaki znak: Kome kolege spletkare iza leđa, a koga stižu sopstvene laži?

0

Od 30. oktobra do 12. januara 2023. Mars će biti retrogradan, a evo šta to znači za pripadnike svih znakova Zodijaka

foto: Pixel-Shot/Shutterstock
foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Ako pitate ljude koji veruju u astrologiju koja je planeta najvažnija, veliki broj će odgovoriti – Mars.


Nazvan po bogu rata, za Mars se kaže da pokreće strast, ambiciju, seksualnost i upravlja instinktom. Šta se onda dogodi kada ova planeta krene retrogradno? Haos, pomislili biste isprva i bili biste donekle u pravu...

 

Kada se Mars "kreće" retrogradno, on pokreće vraćanje unazad, preispitivanje određenih koraka, rešavanje problema koji se vuku za nama i proganjaju nas. Astrolozi kažu da je ovo situacija u kojoj se stvari dodatno pogoršaju jer im uskoro sledi razrešenje – samo je potrebno suočiti se s njima i možda im dopustiti da nas ponovo povrede. Ukratko, retogradni Mars nam ne da da skrivamo stvari pod tepih.


Evo šta je ovaj retrogradni Mars spremio svim znakovima Zodijaka.

 

Stres, Stres na poslu
foto: Krakenimages.com/Shutterstock

Ovan


Mogli biste da kasnite više nego inače, a nije isključene poteškoće u vezi s bilo kojim vidom intelektualnog rada, govorom i pisanjem. Astrolozi predviđaju i nesuglasice s okolinom, na prvom mestu s komšijama, a ovo nije dobar trenutak da planirate putovanje


Bik


Retrogradni Mars vama pravi probleme na finansijskom planu, pa ćete imati osećaj da vam se novac uopšte ne zadržava u rukama.


Blizanci


Pošto je Mars retrogradan u znaku Bika, pripadnici ovog znaka moraju da budu najoprezniji i da se trude da ih bes ne savlada u potpunosti! Ovo je savršena prilika da ojačate svoj karakter i radite na sebi.


Rak


U ovom periodu mogli biste da osetite svu negativnu energiju koju ka vama šalju otvoreni ili skriveni neprijatelji, ali i posledice njihovih smicalica i spletki. Budite na oprezu i pazite kome verujete.


Lav


Ovo je prilika da razvrstate prave prijatelje od lažnih, jer će oni koji vam ne misle dobro pomalo da se odaju određenim gestovima. Takođe, mogbi biste da sačekate na ispunjenje nekog cilja jer će ga Mars usporiti.


Devica


Možete da očekujete vrlo negativnu atmosferu na poslu i razmirice dsa nadređenima, zbog čega treba da pazite na svaki korak.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker