ASTRO

Indijski horoskop za 2023. godinu: Lavovi, spremite se za krizu sve do aprila, Ribe će promeniti način života

0

Predstojeća 2023. godina je bliža nego što mislimo, a evo šta su zvezde pripremile za vaš horoskopski znak...

foto: altafulla/Shutterstock
foto: altafulla/Shutterstock

Ovan

 

Do 21. aprila, tranzit Jupitera kroz 12. polje je period unutrašnjeg rada na sebi, sklonosti ka samoći. Odjednom se može javiti želja da se bavite svojom duhovnošću i tehnikama opuštanja, tragate za unutrašnjimm mirom. Period se vezuje i za selidbu. Budite oprezni sa investicijama - postoji rizik od gubitka. Takođe se mogu osetiti slabost i nedostatak fizičke snage.

Od 22. aprila 2023. tranzit se kreće kroz 1 kuću - Ovan će se osećati sigurnim u sebe i svoje sposobnosti, u ovom trenutku će se otvoriti nove mogućnosti, ali morate se čuvati preteranog ispoljavanja ega. Počinje nova faza u životu, tako da može postojati izvesna neizvesnost o tome šta tačno želite. Povoljna će biti želja da se zapišu ciljevi i postignuća za narednih 12 godina. Ovo je odličan period za one čije su aktivnosti vezane za nastavu. Potrudite se da izbalansirate ishranu.

 

Bik

 

Do 22. aprila 2023. godine, tranzit Jupitera kroz 11. polje je divan period koji se vezuje za pokretanje novog posla, novih profitabilnih projekata, sticanje željenih stvari i upoznavanje uticajnih i poznatih ljudi. Ovo vreme karakteriše i povećanje bogatstva, štednja, uspešno ulaganje novca. Od 22. aprila 2023. godine tranzit kroz 12. polje je period kada ćete putovati i raditi na sebi. do kraja godine mogući su nepredviđeni troškovi, pa napravite dobar plan kada je reč o budžetu.

Blizanci

 

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 10. polje utiče na sferu karijere, radne aktivnosti i podstiče vas da se fokusirate na sebe. S jedne strane, dolazi dobar period za razvoj karijere, poboljšanje društvenog statusa, ali uz to mogu postojati i prepreke zbog kojih vam može biti dosadno i rutinski na poslu. Od 22. aprila 2023. godine, tranzit Jupitera kroz 11. polje je povoljan trenutak da pronađete i proširite krug poznanstava koja će vam pomoći u daljem rastu i razvoju. Možete aktivno učestvovati u kolektivnim i društvenim aktivnostima, dolazi dobar period za druženje i timsi rad. Veća je verovatnoća da ćete moći da kupite stvari koje ste dugo želeli.

 

Rak

 

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 9. polje je uglavnom veoma povoljan period. Odnosi sa ocem, učiteljem ili mentorom će se poboljšati ako je bilo poteškoća. Možete bezbedno planirati putovanja u inostranstvo,. Ako ste dugo planirali da se preselite da živite u inostranstvu, onda je ovaj period veoma povoljan za selidbu.

Od 22. aprila 2023. godine, tranzit Jupitera kroz 10. polje je povoljno vreme za razvoj kreativnosti, otkrivanje svojih talenata i sposobnosti. Možete početi da preduzimate korake da svoj hobi ili strast pretvorite u dodatni izvor prihoda i dalje razvijate svoje poslovanje.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker