šta kažu zvezde?

Pred njima je MAJ ZA PAMĆENJE: Ova ČETIRI horoskopska ZNAKA treba da se spreme, dolazi vreme velike SREĆE I USPEHA

0

Prvi prolećni mesec je tu, a sa njim se budi priroda i pokreću se stvari u vasioni

foto: Halay Alex/Shutterstock
foto: Halay Alex/Shutterstock

Planete igraju pravu malu predstavu na nebu, a svojim plesom nekim pripradnicima Zodijaka donose novosti, lepe vesti i novčane prilive.

 

Proverite da li se nalazite među njima i šta je to što možete da očekujete ako se nalazite među ova četiri srećna znaka.

 


OVAN

 

Jedan od najvažnijih meseci u godini je stigao. Sa Venerom, Marsom i Jupiterom koji plešu u vašem horoskopskom znaku ovog meseca, bićete blistavi i moći ćete da uđete u potpuno novo poglavlje svog života. Ovo je zvanični početak jednog od najsrećnijih perioda u vašem životu!

 

Sreća, preporod i novi počeci su pred vama! Finansije, imovina i investicije biće izuzetno važne teme za vas ovog meseca sa pomračenjima koja će aktivirati vaše sektore prosperiteta. Smene su zagarantovane.

Mlad mesec 30. maja mogao bi da vam donese sveže ideje i dašak svežeg vazduha koji vam je potreban da biste bolje komunicirali sa svetom.

 

Sreća
foto: Shutterstock / Krakenimages.com


BLIZANCI

 

Maj će vam doneti mnogo preokreta. Mnoge planeta dolaze u vaše polje društvenog života, što će vas čini popularnijim nego ikad! Pripremite se za više zabave i zadovoljstva, a ako ste slobodni, očekujte razne ponude. Ovo je dobra prilika da upoznate nekoga ko bi mogao da vas obori s nogu.

 

Ipak, budite oprezni kada je zdravlje u pitanju. Retrogradni Merkur, koji počinje 10. maja može da izazove kašnjenja i konfuziju. Pokušajte da se držite planova. Srećom, kada Sunce zaigra u vašem horoskopskom znaku počevši od 20. maja, a mlad mesec u vašem znaku stigne 30. maja, imaćete još više prilika da iskoračite i kreirate život iz snova.

 

Zdravlje srca, Srce, Zdravlje, Osmeh, Sreća, Ljubav, Riđokosa
foto: stockfour/Shutterstock

 

RAK

 

Rakovima Maj donosi zalet i pokreće dobru energiju! Osetićete ogroman nalet sreće koji će se odraziti i na vaš profesionalni život. Osetićete veliki boljitak na polju finansija.

 

Vaš lični život će biti bolji nego ikad, jer ćete se povezati sa prijateljima, upoznati nove, pa čak i imati prelepe romantične trenutke!

Doćiće i do prekretnice kada je ljubav u pitanju. Bićete srećni i ispunjeni.

 

Proleće, Poljubac, Zaljubljenost, Par, Sreća, Ljubav
foto: Kamil Macniak/Shutterstock

 

DEVICA

 

Ovaj horoskopski znak je u stanju da žonglira sa milion i jednom stvari. Ipak, mesec Maj bi mogao da vas stavi na ozbiljnu probu. Vaši odnosi će rasti sve više i više kako se mnoge planete budu uzdizale u sektor intimnosti. Ovo vam daje priliku da se uverite u to koliko vas partner voli.

 

Retrogradni Merkur koji počinje 10. maja može da izazove haos u vašem profesionalnom životu, pa dajte sve od sebe da pokušate da završite stvari pre ili u najmanju ruku sačekajte do mladog meseca 30. maja.

 

 

makonda-tracker