obratite pažnju!

Drugi vam je jednom sigurno SLOMIO SRCE: 3 horoskopska znaka koji izbegavaju OZBILJNE VEZE

0

Što se tiče osoba rođenih u ovim znakovima, oni su vrlo obazrivi kada je pitanje ulaska u trajnije ljubavne odnose.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sam pomisao na ulazak u ozbiljnije odnose neke ljude vodi u depresivnu fazu te izbegavaju da se posvete svojim partnerima i partnerkama, što može napraviti velike probleme. Oni sve to čine kako ne bi bili povređeni i kako se ne bi odrekli svoje slobode. 

 

 

 

Škorpije najviše strahuju da će biti povređeni i zbog toga ne ulaze u neke ozbiljnije odnose. Oni se sporo zbližavaju sa ljudima i teško se otvaraju. Ovakvim ponašanjem oni ne misle ništa loše, ali svakako njihovi postupci odvraćaju mnoge. 

 

  • Strelac 

 

Jedna čudna stvar vezana za osobe rođene u Stelcu jeste to da su oni uvek spremni na zabavu i flert, ali su retko otvoreni da stupaju u ozbiljnije odnose. Oni se osećaju ograničeno i zbog toga se upuštaju u ozbiljne emotivne odnose. Tako da potrebno je dugo vremena da Strelčeve uverite da je ozbiljna veza okej, ali i kada to učinite postoji sumnja da im neće prijati takav odnos. 

 

1 / 3 Foto: Gabriele Maltinti/Shutterstock

 

  • Rak

 

Što se tiče rakova jedna njihova specifična osobina zapravo ih sprečava da se vežu i upuste u ozbiljnu vezdu zbog straha da će biti povređeni. Ovaj strah je obično prevelik i oni ne mogu da se prepuste osećaju jer ih on parališe. Oni često sputavaju sebe u ljubavnim odnosima, što može biti veliki problem za one kojima se dopadnu rakovi. 

 


 

makonda-tracker