astro prognoze

POTPUNO POMRAČENJE KRVAVOG MESECA: Jedan znak stiže LOŠA KARMA, a drugi — velika sreća (od 26. maja)

0

Prvo pomračenje Meseca u 2021. godini očekuje nas 26. maja — Mesec će proći kroz Zemljinu senku, što će učiniti da potamni, ali i dobije crvenkasti sjaj, a zbog toga se ovaj pun Mesec naziva i krvavi.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mesec će proći kroz Zemljinu senku, a delimični zraci Sunca uzrokovaće da potamni i obično postane crvenkaste boje. Poslednji put potpuno pomračenje Meseca imali smo u januaru 2019. godine.

 

Krvavi Mesec biće u znaku Strelca koji označava mudrost i vladavinu uma.

 

Saznajte kako će pomračenje Krvavog punog Meseca uticati na vaš horoskopski znak:

 

Ovan

 

Pomračenje vam donosi pomešana osećanja i neobične dileme. Mnoge stvari na polju ljubavi i prijateljstva mogu se promeniti, možda čak i skroz preokrenuti. Iako će vam ove promene doneti teške emocije, za vas je važno da otkrijete istinu i neke toksične osobe udaljite od svog života.

 

Bik

 

Vama Krvavi Mesec donosi kartu sreće - vama prija ova transformativna energija. Odavno ste tragali i maštali o nekim promenama, a sada je vreme da pokažete šta znate. Moguće su velike izmene na profesionalnom planu. Mnogi će se odvažiti da promene posao, možda čak i profesiju ili započnu sopstveni biznis. Bićete srećne ruke.

 

Blizanci

 

U narednim danima mučiće vas nedostatak samopouzdanja. Može vam pomoći razgvoor sa bliskim ljudima ali je važno da budete iskreni i prema sebi, i prema drugima. Neke slabosti će izaći na videlo, ali vi ih prihvatite. Volite sebe takvim kakvi jeste, a to će vam pomoći da zablistate pravim sjajem.

 

Rak

 

Pomračenje Meseca utiče na vaše polje zdravlja i stila života. Mnogi Rakovi usvojiće zdrave navike poput izbalansirane ishrane i vežbanja. Spremni ste da radite na sebi i znate da se neke stvari moraju promeniti. Svaka dobra navika podstiče vaše samopouzdanje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker