spremite se!

Ove godine letovaćete najmanje 2 puta: 3 horoskopska znaka čeka OGROMAN PRILIV NOVCA u junu, julu i avgustu

1

Astrolizi predviđaju da za tri znaka Zodijaka stiže neverovatna količina novca sa kojom će moći sebi da kupe nekretninu.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovo leto odličnan je period za mnoge horoskopske znakove, ali će tri znaka imati više sreće od drugih. Velike su šanse da dobijete na lutriji, da promenite posao ili da dobijete novac od projekta koji ste radili. 

 

 

 

  • Bik

 

Kako se maj bude završavao i budete ulazili u jun koji, vi ćete dobiti veliki i neočekivani priliv novca. Vrlo verovatno ćete uspeti da naplatite neki do sada neisplaćen posao ili ćete dobiti ogromnu svotu novca preko igara na sreću. Preporučuje se da jedan deo novca odvojite sa strane ili date u dobrotvorne svrhe jer će vam se troduplo vratiti. 

 

  • Škorpija

 

Osobe rođene u ovom znaku često kubure sa novcem, ali ovog leta sve se može promeniti. Naime, ako se bavite nekim manuelnim radom moći ćete da neverovatno unovčite svoj posao. Ovo vam otvara mogućnost da napredujete na poslu. Međutim, astrolozi smatraju da ne bi trebalo da ulazite u neki poslovno-partnerski odnos. 

 

 

Na leto će vam posao cvetati. Jednostavno se samo prepustite poslu i radite jer će vam dolaziti mnogo novca koji ćete moći da prelijete u neki projekat koji će da vam doplira novac kada bude došlo vreme da ubirate plodove svog rada. Ovog leta ćete moći da najverovatnije kupite sebi i neku nekretninu, ali savet astrologa je takođe i da ulažete u pokretnu imovinu. 

 

 

 

makonda-tracker