zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 16. maja)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock/Paolo Gallo
foto: Shutterstock/Paolo Gallo

Ovan

 

Posao:
Aspekti u Vašem polju karijere doneće Vam sjajnu priliku da ostvarite značajno unapređenje finansijske situacije. Ključ uspeha u ovom periodu može da bude reorganizacija u okviru dosadašnjeg načina poslovanja. U svakom slučaju, nove metode rada pomoći će Vam da nadmašite konkurenciju.

Ljubav:
Ovnovi koji su u vezi osećaju potrebu da nesto bitno promene u svojoj vezi sa partnerom i da unesu neke nove elemente. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla.

Zdravlje:
Variranje pritiska, obavezan je odlazak kod kardiloga.


Zdravlje:
Aritmija.

 

Bik

 

Posao:
Nepovoljni aspekt deluje upozoravajuće na Vas. Ne bi trebalo da ulazite u rizične investicij3 ili da povlačite rizične poteze. Bikovi koji sarađuju sa inostranstvom moraće da uvedu nove elemente u način poslovanja. Budite uvek spremni na iznenađenja.

Ljubav:
Vama i Vašem partneru će poći za rukom da sprovedete u delo jedan zajednički poduhvat. Vaš odnos sve više dobija na kvalitetu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom u znaku Škorpije ili Raka.

Zdravlje:
Osetljivost grla. Možda je od hladnih gaziranih pića, ipak, uradite neophodne testove.

 

Blizanci

 

Posao:
Ovaj period je povoljan za rad sa klijentima i one u prosveti. Oprez bi trebalo da imaju samo oni Blizanci koji sarađuju sa inostranstvom, i to upravo zbog nepovoljnog aspekta. Ti pregovori bi mogli da zapnu i samo kompromis bi predstavljao izlaz.

Ljubav:
Blizanci koji su u vezi prolaze kroz period nezadovoljstva trenutnim kvalitetom njihove veze. Zbog toga će se potruditi da u okviru svoje veze unesu nešto bitno novo u svoj odnos s partnerom kako bi osetili čar novih uzbuđenja i oživeli stari žar.

Zdravlje:
Prehlada praćena temperaturom.

Zdravlje:
Prehlada pracena temperaturom.

 

Rak

 

Posao:
Rakove u ovom periodu očekuje finansijski uspeh, i to zahvaljujući mudro osmišljenim poslovnim potezima koje su prethodno analizirali iz svih aspekata. Ovaj period obeležiće važan poslovni sastanak na koje možete započeti dugoročnu saradnju.

Ljubav:
Rakovi koji se nalaze u vezi mogu uspešno da prevaziđu neki stari problem u vezi sa partnerom. Očekuje Vas takođe uspeh u nekom zajedničkom poduhvatu kojim ćete rešiti bitno egzistencijalno pitanje. Slobodni se mogu zaljubiti na prvi pogled u osobu u znaku Škorpije.

Zdravlje:
Hormonski disbalans.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker