oprez je sada najvažniji!

Malerozni, burni, puni problema! Ovo su NAJOPASNIJI DATUMI U MAJU, a jednog OBAVEZNO držite jezik za zubima

0

Maj 2022. godine donosi mnogo važnih astroloških događaja, koji će uticati na sve aspekte života

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sudeći po astrolozima, mesec koji je tek počeo biće uzbudljiv i prepun izazova. Sunčani i vedri maj obeležiće mnogi astrološki događaji, a neki od njih mogli bi zauvek da promene naše živote.

 

  • Početak retrogradnog Merkura - 10. maj


Od 10. maja do 4. juna može se očekivati mnogo sukoba, nesporazuma, loših poslovnih poteza, gubitaka novca, a očekuje se da će sam početak biti najjači udar retrogradnog Merkura. To će najviše osetiti pripadnici četiri horoskopska znaka.

 

  • Pomračenje Meseca - 16. maj

 

I to potpuno pomračenje u Škorpiji! Ovo će biti vrlo napet dan, a mogla bi da nas izneveri intuicija. Najvažnije je izdvojiti vreme za sebe, svesti mogućnost za klonflikte na minimum, izbrojati do 10 kad god poželite da kažete nešto što ne treba, a obavezno obuzdajte ljubomoru jer bi mogla mnogo da vas košta.

 

svađa, bes, tenzija, nervoza, par, ljutnja
foto: Profimedia
  • Konjunkcija Marsa i Neptuna - 18. maj

 

Ratoborni i agresivni Mars donosi nam pohlepu i neprezanje od bilo čega da se postigne cilj, dok bi prevrtljivi Neptun mogao da nas učini prevarantima, preljubnicima, opasnijima nego što smo inače. Isto tako, možemo biti i žrtve takvih ljudi, pa ne treba verovati baš svakome ko ima ljubazan osmeh.

 

  • Konjukcija Sunca i Merkura - 21. maj

 

Ukoliko niste skloni dobroj organizaciji i ne pristupate svim zadacima maksimalno odgovorno, mogli biste se naći u ozbiljnom problemu jer ovaj položaj daje još haotičnosti užurbanoj svakodnevici.

 

bes, Nervoza, svađa
foto: Profimedia
  • Merkur u Biku - 23. maj

 

Ovo će biti povoljan dan i, potom period za popravljanje finansijske situacije, ali ne započinjite ga potpisivanjem novih ugovora, novim poslovima. Pažljivo planirajte i odložite za nekoliko dana sve krupne odluke.

 

  • Konjukcija Marsa i Jupitera u Ovnu - 29. maj

 

Sve vrste međuljudskih odnosa i komunikacije biće ugrožena zbog ovog položaja, naročito zbog ratobornosti i beskompromisnosti Marsa. Očekujte mnoge nesuglasice, previranja i vrlo buran dan.

 

 

makonda-tracker