DA LI JE U PRAVU?

Škorpije, ni slučajno ne nosite belo! Evo koja je vaša BOJA prema horoskopskom znaku

0

Da li ste se ikada zapitali da li postoji određena boja odeće koju treba da nosite? Pa, prema astrologiji, postoji.

foto: Shutterstock / Roman Samborskyi
foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Verovatno znate da vas određene boje mogu učiniti da budete samouvereniji, a to onda rezultira i time da se blje osećate.

 

Ukoliko niste sigurni koja boja vam najviše odgovara, mi smo tu da vam pomognemo.

 

 

Čitajte dalje da biste otkrili boju koju bi trebalo da nosite na osnovu vašeg horoskopskog znaka.


Ovan


Boja kojom Ovnovi zrače definitivno je crvena. Marija Hejes, astrolog objašnjava da crvena boja pomaže Ovnovima da „pojačaju svoj nagon i da budu motivisani dok obavljaju svoje zadatke“. Osim toga, kada ih vidite u crvenoj boji, odmah ćete primetiti koliko su smeli.

 

Svetski poznati astrolog i najprodavaniji duhovni autor Linda Beri se slaže:

 

- Crveno uvek privlači pažnju“ i prvo se primećuje jer često predstavlja „slavu i reputaciju, što ga čini najpogodnijim za nošenje ovog vatrenog znaka“. Pošto su Ovnovi spontani i hrabri, potrebna im je smela boja da pokažu svoje osobine ličnosti.

zelena haljina
foto: Profimedia

 

Bik


Boja koja najviše odgovara Bikovima je zelena. Ona označava mir i prirodu. Hejs kaže da borovo zelena nijansa može da im pomogne da smire um i dušu i da ih pogura ka rastu i razvoju.

 

Zelena će usporiti ovaj često agresivan znak, tako da „umesto da budu temperamentni, mogu postati bolji u svojim odnosima“.

 

Blizanci

 

Ako ste prijatelji sa Blizancima, znate koliko zabavno može biti zabavno provoditi vreme sa njima. Zbog njihove svetle i sunčane prirode, žuta je boja za ovaj znak. „Njihovoj ličnosti — koja je šarena kao duga — žuta boja daje sjaj“, kaže Hejs. Oni već šire pozitivu gde god se pojave, a u žutoj izgledaju još veselije. Osim toga, ovaj ekstrovertni znak dobija "energetski podsticaj" od ove boje.


Rak

 

Rakovi vole da pruže utehu onima oko sebe, bilo da su to njihovi prijatelji ili porodica. Hejs kaže da su oni poznati kao vrhunski domaćici Zodijaka, tako da bi „njihovo smirujuće prisustvo uvek bilo pojačano ako su u plavoj boji“. Ova smirujuća boja će im pomoći da se osećaju opušteno i zadovoljno.

makonda-tracker