DA LI JE U PRAVU?

Škorpije, ni slučajno ne nosite belo! Evo koja je vaša BOJA prema horoskopskom znaku

0

Da li ste se ikada zapitali da li postoji određena boja odeće koju treba da nosite? Pa, prema astrologiji, postoji.

Ljubičasta
Ljubičastafoto: Creative Lab/Shutterstock

Strelac

 

Ako želite da pomognete Strelcu da pronađe drugačiju perspektivu, preporučite mu da nosi ljubičastu boju. Hejs objašnjava da kraljevska nijansa „takođe može da ih navede da dođu do određenih otkrića o sebi i svetu, podstičući ih da učine nešto sa svojim životima“. Poznata je kao moćna nijansa za Strelčeve, i donosi im sreću.

 

Jarac

 

Jarčevi su ozbiljni, poslovno orijentisani ljudi, pa su im potrebne boje koje pokazuju koliko su profesionalni. Hejs preporučuje tamnoplavu jer će im pomoći da budu sigurne u sebe i pune samopouzdanja.

 

Plava
Plava foto: Profimedia

 

Vodolija

 

Vodolijama najviše odgovara svetlo plava boja. Ona im pomaže da se osećaju komforno, da budu pribrane i smirene. Nijanse plave takođe mogu daju pozitivne vibracije.

 

Beri misli da tirkiz pomaže Vodoliji „da promoviše kretanje i povezanost sa drugima“. Vodolije su veliki mislioci koji duboko brinu o društvenim problemima i često žele da inspirišu druge, a plava može pomoći da se ove poruke prenesu.

 

Ribe

 

Ovaj vodeni znak najbolje radi u plavoj boji okeana. Hejs kaže da ova nijansa „kombinuje zelenu, plavu i sivu na najprijatniji mogući način“. Nošenje vode će centrirati ovaj sanjarski znak i omogućiti im da se opuste.

 

 

makonda-tracker