DA LI JE U PRAVU?

Škorpije, ni slučajno ne nosite belo! Evo koja je vaša BOJA prema horoskopskom znaku

0

Da li ste se ikada zapitali da li postoji određena boja odeće koju treba da nosite? Pa, prema astrologiji, postoji.

Žuto
Žutofoto: Shutterstock

Lav

 

Blizanci nisu jedini koji obožavaju žutu boju. Pošto su „penušavi, druželjubivi i topli poput same boje“, ova boja može pomoći Lavovima da se još bolje izraze.

Beri se slaže jer je „žuta srećna boja koja odgovara toploj svetlosti sunca (vladajuća planeta Lava) i njegovim životnim kvalitetima“.

 

Devica

 

Device mogu biti prilično intenzivne i ponekad zastrašuju ljude oko sebe. Ali Beri kaže da ih nošenje sive ili srebrne može smiriti. Zašto? Siva može da "unese ravnotežu" u njihove živote, što je posebno korisno ako su "bombardovani sa previše stimulansa", objašnjava ona.


Vaga

 

Vage teže ravnoteži i žude da se osećaju prijatno u svakoj situaciji. Zbog toga je najbolja boja za Vage prigušena, meka ružičasta. Hejs objašnjava da ova nijansa „čini da izgledaju fizički privlačno“ i pomaže im da se „osete samouverenijim i smirenijim“.

 

Roze
Rozefoto: Shutterstock

 

Beri se slaže da je ružičasta najbolja za Vage, jer „simboliše ljubav, radost, čistotu, sreću, romantiku i unosi smirenje i spokoj u odnose“. Pošto Vage imaju reputaciju da se lako zaljubljuju, romantična boja je savršena za ovaj otvoreni, nežni znak.

 

Škorpija

 

Ako poznajete Škorpiju, nećete se iznenaditi da je najbolja boja za ovaj intenzivan znak crna. „Zbog njihove sklonosti tami i tajnama, Škorpije obožavaju crnu“, kaže Hejs. Nošenje crnog čini da se osećaju udobno jer im omogućava da zadrže malo misterije. Ona dodaje da im to „pomaže da se osećaju povezanije sa svojim autentičnim ja“.


Ako ste Škorpija i želite da isprobate još neku boju, Beri preporučuje kestenjastu, koja je mešavina crvene i crne.

makonda-tracker