oprez

PRVI JE VEĆ SLEDEĆE NEDELJE: Ovo su najgori datumi u 2021. godini i u tim danima je jedna stvar STROGO ZABRANJENA

0

Ukoliko morate da donesete neke važne odluke, trudite se da to ne činite ovih datuma

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kako objašnjavaju astrolozi, do kraja 2021. godine očekuje nas pet datuma koji sa sobom nose dosta problema. Savetuju da se izbegavaju velike odluke i da se ne planiraju veliki događaji na ove datume.


27. april: Dan crvenog Meseca


Ovo je dan crvenog Meseca. Ovog dana nije samo pun, već i super Mesec koji se približava se Zemlji na minimalnu razdaljinu. Svi projekti započeti ovog dana biće osuđeni na neuspeh.

 

26. maj: Pomračenje Meseca


Pomračenje Meseca sa sobom donosi dosta mutnih radnji. Pazite se da vas ne obmanu ukoliko ulazite u rizične poslove. Visok je rizik od krađa i pljački, a posledice ovog pomračenja ukloniće se u naredna tri meseca. Nemojte biti "zlopamtilo", inače ćete sebi stvoriti nove neprijatelje.

 

zabrinuta žena, Zabrinutost, Glavobolja, Nervoza, plavuša
foto: Profimedia

10. jun: Prstenasto pomračenje Sunca


Prstenasto pomračenje Sunca. Najveći čovekov neprijatelj ovog dana je njegov strah. Držite svoje emocije pod kontrolom i ni u kom slučaju ne ulazite u otvorene sukobe. Posledice pogrešnih postupaka mogu se osetiti u narednim godinama.

 

19. novembar: Nepotpuno pomračenje Meseca


Nepotpuno pomračenje Meseca negativno će uticati na lične odnose. Izbegavajte svađe na ovaj dan. Agresija i rasprave mogu da unište vezu sa partnerom, bez nade da se ikada pomirite.

 

4. decembar: Najopasniji dan


Najopasniji dan 2021. godine. Potpuno pomračenje Sunca izazvaće štetne posledice po sve. Posledice problema u ovom periodu osećaćete u naredne četiti godine. Na ovaj dan je bolje da uopšte ne kontaktirate ni sa kim, uzmite slobodan dan i provedite vreme sami, čitajući knjigu.

 

 

makonda-tracker