da li ste znali?

NE PODNOSE PROSEČNOST I MANJAK PAŽNJE: Ova 4 horoskopska znaka su naricisi i željni hvale

0

Kada ste sa njima u društvu budite veoma oprezni

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kako astrolozi otkrivaju ova 4 horoskopska znaka se izdvajaju kada je reč o egoizmu, narcioizmu i glavnih tema u društvu.

 

Lav

 

 Lavovi žele da sve oči budu uprte u njih. Što god radili, moraju da budu u centru pažnje. Njih ne zanima da li je ta pažnja dobra ili loša, sve dok je to pažnja. Učiniće sve da privuku ljude prema sebi i žele uvek da sve oli budu uprte u nju.

 

Ovan

 

Ljudi rođeni u ovom znaku žele da ih drugi cene i veličaju njihova dostignuća. Svakako, oni su ambiciozni i odlučni i ne žele biti ništa drugo nego najbolji, ali žele i dodatne pohvale - i da se to čuje na sva zvona.

 

Društvo, Prijatelji, Smeh, Druženje
foto: Profimedia

Blizanci

 

Blizanci su jako društveni. Žele da je neko stalno sa njima, da su uvek u društvu. Oni mrze da budu sami ili da rade stvari koje prolaze nezapaženo. Žele društvo drugih i njihovu bezuslovnu ljubav.

 

Škorpija

 

Škorpije misle da su oni stepenik iznad ostalih. Stoga veruju da će ljude odmah privući. Žele da ljude zaintrigira i očara njihova tajanstvenost i aura. Stoga ne mogu da podnesu kada ih neko ignoriše ili se ponaša kao da su prosečni.

 

 

makonda-tracker