proverite jeste li među njima

ISPUNJENJE ŽELJA JE MOŽDA BAŠ PRED VAMA! Od 11. maja pripadnicima ovih znakova ŽIVOT SE MENJA, i to značajno

0

Od 11. maja u 21.01 mlad Mesec ulazi u znak Bika, a to znači da nas čekaju dani u kojima će praktična strana svega biti izražena, te ćemo se svi osećati malo vrednije i ambicioznije nego inače.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Energija koju mlad Mesec u Biku donosi sa sobom daje nam priliku da zacrtamo nove ciljeve i otpočnemo nove projekte, a izvesno je da će se verovatno dobro završiti. Tri znaka Zodijaka će u ovom periodu imati više sreće od ostalih.

 

Bik

 

I Sunce i Mesec udružuju snage u Biku, pa je ovo najbolji momenat da usmerite misli ka svojim najvećim željama. Fokusirajte se na njih i videćete da će stvari krenuti da se odvijaju u željenom smeru — ako ništa, primetićete da ste bar korak bliži ostvarenju. Ako se suočite sa određenim promenama, nemojte ih se plašiti, već hrabro iskoračite iz svoje sigurne zone i prigrlite novine.

 

 

Lav

 

Ovaj period biće posebno dobar za vašu karijeru — sva upornost i trud će se isplatiti! Otvoriće vam se šansa za nove, pomalo i neočekivane poteze na poslovnom planu, a ako pametno i promišljeno postupite, sasvim je moguće da ćete krenuti putem uspeha i napretka.

 

Horoskop, nedeljni horoskop, astro, astrologija
foto: Profimedia

Škorpija

 

Imamo sjajne vesti za vas — na planu ljubavi vas očekuju sjajni obrti. Slobodne Škorpije konačno će shvatiti šta zapravo žele i početi da rade na tome, dok će zauzeti uspeti da reše stare razmirice i da ponovo uspostave intezivnu bliskost. Dobra dešavanja očekujte i na poslu, koristiće vam nove informacije i znanja.

 

 

makonda-tracker