astro prognoze

April i maj donose NEOČEKIVANU SREĆU: Ova 3 horoskopska znaka čeka NOVČANO BLAGOSTANJE ovog proleća

0

Tri znaka Zodijaka imaju i čemu da se raduju ovog aprila i maja: novčanom prilivu, uspehu na poslu, unapređenjima...

foto: Roman Samborskyi//Shutterstock
foto: Roman Samborskyi//Shutterstock

Mesečni novčani horoskop za april predviđa dobitak i veliku zaradu za neke znakove Zodijaka, ali, kako to uvek bude, neko će imati više sreće od ostalih! Kako nam je stiglo proleće, stižu i lepe vesti na finansijskom planu za neke horoskopske znakove.

 

 

Zvezde će biti naklonjene nekim znakovima Zodijaka tokom aprila i maja, pa oni mogu očekivati veliku sreću na poslovno-novčanom planu, posebno ako su do sada doživljavali malere na tom polju — sreća će, tim pre, biti i veća!

 

Da li ste među njima?

 

Štednja, Plata, Novac, Zarada
foto: Mladen Mitrinovic/Shutterstock

STRELAC

 

Strelčevi će na proleće imati velika poboljšanja i uspehe na planu finansija. Mnogi mogu očekivati povišicu, ali i nenadani novčani zgoditak. Imaće sreće i na poslu, pa će nekima biti ponuđeno unapređenje i dodatan priliv novca koji će imati uticaja na budžet. Očekujte putovanje o kom ste dugo sanjali!

 

JARAC

 

Proleće donosi brojne pozitivne promene u život Jarčeva. Oni će imati veliki napredak u karijeri, kao i priliv na polju finansija. Sreća vas neće zaobići! April i maj donose vam zgoditak na novčanom polju, ali i na planu karijere...

 

VODOLIJA 

 

Vodolije će tokom proleća uspeti da do kraja dovedu projekat na kome su dugo radili. Napokon je vreme za uspeh! Čeka vas puno dinamike i aktivnosti na poslovnom polju, kao i srećne prilike koje će vas pratiti tokom aprila i maja. Što se tiče finansija, sledi priliv novca koji će vam doneti pravo blagostanje. Prepustite se radosnim danima!

 

 

 

makonda-tracker