astro prognoze

Ono što vam se ukaže — nosi vam SIMBOLIKU: Kako ŽIVOTINJE utiču na našu energiju tokom PUNOG Meseca u Devici?

0

Pred sam početak proleća, stiže nam i pun Mesec u Devici od 18. marta, a on u naš život donosi mnogo neverovatne energije.

foto:  Denis Andricic/Shutterstock
foto: Denis Andricic/Shutterstock

Astrolozi ističu da je ovo povoljan period da se oslobodimo svega lošeg što je u nama i okrenemo pozitivnom razmišljanju.

 

Za neke znakove Zodijaka horoskop za pun Mesec u Devici donosi veliku sreću, ali svima donosi priliku za prihvatanje novih, dobrih prilika i otpuštanje svega što je negativno u nama. Dakle, martovski pun Mesec, poznat u astrologiji još kao topli Mesec, još jedna je prilika da život rastereti suvišnog i da se prizove samo najbolje i najsrećnije.

 

 

Kako je ovaj pun Mesec u Devici, koja je znak lečenja, možemo raditi na ozdravljenju ili isceljivanju. To se može odnositi i na bolest, ali i na bilo kakvo loše ponašanje, može biti prilika za pročišćenje, kako naše duše i ličnosti, tako i ličnog prostora u kome obitavamo.

 

Mesec, Horoskop, Astrologija, Pun mesec, Retrogradni Merkur
foto: Shutterstock

 

Ovaj pun Mesec imaće odličnog uticaja na Škorpiju, Raka, Jarca i Bika, veoma jak uticaj na Ribe i Devicu, a biće pun izazova za Strelca i Blizance.

 

Pun Mesec je u Devici, koja je znak i životinja, pa to znači da će ova astrološka pojava imati mnogo veze sa životinjama, pa je ovo prilika za povezivanje sa njima. Životinjski vodič je bilo koja životinja koja nam se ukaže u stvarnom svetu (ili u kartama).

 

Ta životinja nosi simboliku za naš život u ovom periodu, a naše biće se povezuje sa značenjem koje ona nosi.

 

Vučiji Mesec, Pun mesec, Mesečina, Mesec, Astrologija
foto: zef art/Shuterstock

Ako birate sebi kućnog ljubimca u ovom periodu, obratite pažnju s kojom životinjom stvarate čvrstu vezu, jer vam ona može pomoći u životnom isceljivanju.

 

Šta neke životinje koje vam se mogu ukazati znače?

 

Mačka označava samostalnost, nezavisnost, spretnost.

Pas znači vernost i prijateljstvo.

Labud znači sreću u ljubavi.

Sova znači mudrost.

 

 

makonda-tracker