zvezde kažu

Mesečni novčani horoskop za APRIL: Za neke znakove stiže OGROMNA ZARADA

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec koji dolazi, odnosno ko će uspeti da zaradi dosta novca, a na koga će ovaj period nešto lošije uticati. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Astrolozi preporučuju da bez obzira na to koliko budete imali povoljnih prilika za uvećanje vašeg finansijskog stanja, obavezno dobro promišljajte o trošenju vašeg novca, jer samo jedan pogrešan potez vam može "prodrmati stolicu". 

 

  • Ovan

 

Početkom meseca svi zakzani poslovni pregovori trebalo bi da budu pomereni za neki povoljniji period, kao i plaćanja. Ako odlučite da uprkos svemu rizikujete, to vam skoro izvesno donosi gubitke. Od 15. aprila počinje povoljniji period za vaš znak što znači realizaciju vaših planova. Bićete uspešni naročito ako se bavite finansijama, transportom i trgovinom. Očekuju vas povoljne ponude za saradnju i proširenje posla.

 

  • Bik

 

U ovom periodu je dobro je analizirate svoja partnerstva i da sa onima koji vam ne donose zaradu raskinete ugovor. Pronađite nove ulagače kako biste povećali profit. U oblasti karijere stvari nisu najbolje za Bikove- naročito ako se bavite turizmom ili marketingom. Bilo bi dobro razmisliti i o promeni posla. Naročito će biti teško damama- moraće duplo više truda da ulože kako bi kolege ubedile u svoje ideje.

 

 

  • Blizanci

 

Od 3. aprila dolazi do stagnacije u poslovanju, vaši nadređeni neće imati sluha za nove projekte, a ni poslovno partneri neće biti naročito saradljivi. Doći do rezanja troškova.
Od 10. aprila stvari se malo popravljaju- izrodiće se kreativne ideje uz pomoć kojih će se stvari pokrenuti s mrtve tačke. Ako se bavite organizacijom događaja, čeka vas uspeh, a shodno tome i zarada.

 

  • Rak

 

U narednom periodu očekuje vas dosta toga- moći ćete da radite na novim projektima i iskoristite svoja znanja i iskustva i da dobijete finansijsku podršku partnera. Postoji rizik da povučete nepromišljene poteze, stoga vodite računa i sve dobro unapred isplanirajte. Dugoročni projekti mogu biti obustavljeni usled neslaganja s partnerima, pa se potrudite da nađete kompromis kako biste izbegli sankcije koje sa sobom nosi raskid ugovora.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker