zvezde kažu

Mesečni LJUBAVNI horoskop za APRIL 2022: Lavovi, preispitajte svoje postupke, Škorpije, čeka vas SUDBONOSNI susret

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

 

Ako se Ovnu nešto ne sviđa u aprilu mesecu, onda uopšte nema potrebe da to trpi. Vi ste potpuni gospodar svog života. Za sve događaje koji će se desiti sa predstavnicima ovog znaka Zodijaka, oni su sami odgovorni za njih. Možda nešto smeta Ovnu, sprečava ga da krene napred, odlaže rešavanje problema za kasnije - nije vreme za odlaganje problema, vreme je da se preuzme rešavanje. April je najpovoljniji period za suzbijanje problema i sigurno preuzimanje kontrole nad situacijom. Verujte više delima, a ne lepim rečima. Ako imate dugogodišnjeg partnera, zahtevajte od svoje srodne duše više konstruktivnih postupaka i manje praznih priča.

 

Bik

 

U svemu pokažite odlučnost i karakter. Ovaj period je vreme za izlazak iz hibernacije, vreme je da počnete da delujete. Čvrsto se izjasnite ovog meseca, svoje namere i ciljeve, učinite sve da se oni uspešno realizuju. Ako u aprilu iznenada osetite da je vaša srodna duša ili poslovni partner "izgubio kontakt sa vama", kao da niste na istoj talasnoj dužini, odmah pokušajte da razumete situaciju pre nego što bude prekasno i da se sva pitanja mogu rešiti. Preuzmite inicijativu u svoje ruke, hrabro pokažite svoju individualnost. Slažete se da je prilično nezanimljivo i dosadno oponašati nekoga, budite individualni i zapamtite - svaka kopija je gora od originala. Zapamtite da je prirodnost najbolja stvar koju možete ponuditi drugima.

 

 

Blizanci

 

Kada sanjate o ljubavi i prevazilaženju usamljenosti, budite smireni i prepustite inicijativu svom partneru. Samo u ovoj situaciji moći ćete da procenite situaciju i donesete pravu odluku. April može da vas podseti na stare i neprijatne situacije o ljubavi, pa pokušajte da budete oprezni i da ne ponavljate svoje greške. Ljubavnici će morati da prođu kroz težak period u vezi. Mnogi od vas će osetiti da više ne razumeju svoju srodnu dušu ili da su stvorene nepremostive prepreke na putu ka sreći. Držite se i ne donosite ishitrene zaključke, raspoloženje će uskoro proći, a vi ćete drugačije gledati na situaciju.

 

Rak

 

Rakovi se podstiču da budu aktivni i pokažu više odlučnosti. Uvek zapamtite da ste apsolutno slobodna osoba i da niko nema pravo da upravlja vama i nameće nešto što je u suprotnosti sa vašim principima. Ni u kom slučaju ne činite nešto zbog čega ćete se kasnije mnogo kajati, a protiv čega protestuju vaši principi. Porodični Rakovi u mesecu martu treba da posvete što više vremena svojoj srodnoj duši. U svakodnevnim brigama potpuno ste zaboravili na lične odnose, pa morate hitno sve popraviti. Usamljeni mogu da upoznaju zanimljivu osobu na kraju meseca. To će biti osoba koja je već tu, samo malo bolje pogledajte.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker