obratite pažnju!

Ovo morate znati kada njih upoznate: 3 horoskopska znaka koji su pritajeni romantici — DAJTE IM VREMENA!

0

Možde osobe rođene u ovim znakovima naizgled nisu vrsni u pokazivanju emocija, ali kada to učine preplaviće vas talas ljubavi koji će vas oboriti sa nogu.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

 

Kao jedan od vatrenih znakova Ovnovi su znakovi koji su od akcije, koji imaju vatrenu energiju. Oni nisu sjajni u praćenju datuma koji su važni za neke svakodnevne trenutke, ali su odlični u biranju poklona koji mogu da vas neverovatno iznenade poklonom za godišnjicu vaše ljubavi. Spontani su i žive u trenutku, te tako uvek dolaze sa predlozima za neko putovanje ili neku akciju. Ali budite sigurni da zbog ovakvog života oni mogu da vam često prirede neki romantični gest iznenada. Nikad vam sa njima neće biti dosadno u to budite sigurni. 

 

 

  • Devica

 

Svima je poznato da osobe rođene u ovom znaku paze na svaki detalj i da se tako ponašaju i prema svojim partnerima, tako da obraćaju pažnju na brojne sitnice i tako se trude da svakoga iznenade. Oni možda neće na otvoren način pokazati da su romantični tako što će vam pisati poruke, ali će sigurno biti oni koji će naći sitne prilike i načine kako će da vas obraduju i iznenade. Oni će vas obasipati komplimentima da se osećate lepo i da nađete način da se zajedno lepo provodite. On će vam biti podrška velika i motivacija, ali će imati i dosta živaca da vas sasluša i da vas podstakne da ostvarujete svoje snove. Takvo ponašanje će vas kupiti. 

 

  • Jarac

 

Osobe u ovom znaku su ljudi koji ne pokazuju često svoju romantičnu i emotivnu stranu, ali zato uvek pamte bitne datume i događaje, za osobe koji su im bitni i bliski. Veoma su disciplinovani i organizovani, ali su i tajanstveni romantici. Možda vam neće svaki dan izgovarati koliko vas voli, ali kada to učini osećaćete se mnogo voljeno. Oni su skloni da svoje planove sprovode u dela tako da se uvek možete nadati nekom iznenadnom putovanju ukoliko ste pred jarčevima pričali o nekoj destinaciji. Oni će se potruditi da doživite velike avanture u životu, što će vas još više približiti partnerima rođenim u ovom znaku. 

 

makonda-tracker