jeste li znali?

Ako ste planirali BRAK — BUDITE STRPLJIVI: Muškarci rođeni u ova 3 horoskopska znaka teško izgovaraju SUDBONOSNO DA

0

Ukoliko ulazite u odnos sa ovim momcima, morate imati na umu da će im trebati mnogo vremena da se upuste u trajnije i ozbiljnije životno poglavlje. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia
  • Nećete verovati da prvo mesto zauzimaju Vage

 

Muškarci rođeni u znaku Vage jesu veliki zavonici, imaju manire i o svojim emotivnim izborima se dosta brinu, poklanjaju im pažnju i sve vreme se trude da se svi pored njih osećaju voljeno. Međutim, ono šta je kod njih karakteeristično jeste to što se ne upuštaju lako u bračne vode. Ono obožavaju da zavode, kao što smo pomenuli, ali im dugo treba da donesu odliku koje se tiče izgovranja sudbonosnog DA. To može napraviti problem, pošto možete izgubiti dosta vremena dok se muškarac u znaku vage odluči za ovaj krupan potez. 

 

 

  • Na drugom mestu su neustrašivi Lavovi

 

Momci rođeni u znaku Lava su veoma probirljivi, što im može oduzeti mnogo vremena pri pronalasku emotivnog partnera koji će ga ispuniti. Za Lavove je karakteristično da traže ne samo lepe osobe koje će da vole, nego najsavršenije. Vole stituiranost, uspešnost i sva šta ide sa tim. Naravno, potrebno je i da ih osobe sa kim se upuste u ljubav vole najviše na svetu. Međutim, kada pronađu takvu osobu, napraviće sve da živite bajuku sa njim. 

 

  • Teško je i sa Bikovima

 

Bukovi su se na ovoj listi našli zbog toga što oni obožavaju život u dvoje, mnogo vole deci i ulažu u ljubav, mešutim da bi do toga došlo oni moraju da se ostvare na mnogim poljima i da imaju sigurnost, odnosno ušteževinu, nekretninu, siguran posao... 

 

 

makonda-tracker