zvezde kažu

Mesečni horoskop za APRIL: Detaljna prognoza za pripadnike svih znakova

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama i šta sve to možete da očekujete. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

April je miran mesec na polju ljubavi, zauzetim Ovnovima doneće pozitivnu energiju zahvaljujući kojoj ćete se povezati sa partnerom. Imate osećaj da sve ide baš kako treba, da vaš odnos iz dana u dan napreduje što vam daje snagu da se borite na poslu i dostignete nove finansijske uspehe, kojima ćete garantovani sigurnost sebi i voljenoj osobi. Slobodni vape za odmorom, maštaju o dalekim destinacijama i zaista vam nedostaju putovanja. Ukoliko možete isplanirajte putovanje na samom kraju aprila.

Poslovna situacija je tokom marta bila zategnuta, vi ste se trudili da ostanete smireni i izbrojite do deset kada uočite nepravdu. Ovo nije najbolji trenutak za isticanje pravde i zauzimanje za kolege, gledajte sebe i borite se za svoje cijeve. Možda vam neko deluje kao prijatelj, ali ne zaboravite da je reč o poslovnom okruženju u kom svako gleda isključivo materijalnu korist. Upravo jedan od bliskih kolega može izigrati vaše poverenje.

Ukoliko niste u toku marta, zakažite pregled i proverite svoj vid.

 

BIK

 

U prvoj nedelji aprila imaćete manje nesuglasice sa partnerom, trošićete više nego inače što će vam partner zameriti. Dogovorite se i lepo rasporedite novac kako na kraju meseca ne bi zapali u finansijsku krizu. Slobodni prate svoju intuiciju koja ih može dovesti do zanimljive osobe, koja se bavi specifičnim poslom, koja uživa u putovanjima i koju nikad ne drži mesto. Novi izazovi su pred vama, otvorite svoje srce za ljubav.

Vi ćete biti fokusirani na privatan život, nemojte samo sredinom meseca zaboraviti na važne izveštaje i papirologiju. Napravite podsetnik u telefonu za važne obaveze. Takođe, tokom aprila ostanite profesionalni i nemojte pričati poslovnim saradnicima o svom privatnom životu i problemima sa kojima se susrećete. Moguć je dodatni priliv novca na samom kraju aprila. Dobro rasporedite novac i ako možete počnite da štedite.

Na zdravstvenom polju vas ne očekuju veće promene.

 

 

BLIZANCI

 

Ukoliko ste tokom marta počeli da trenirate osećaćete se bolje, vaše samopouzdanje će se videti i privućićete nove, zanimljive udvarače u svoj život. Nemojte odustati od sebe, nastavite sa zdravim navikama. Slobodni će uživati u društvu prijatelja i izlascima, a zazuteti će želeti više slobodnog vremena što će u partneru izazvati ljubomoru. Ostanite smireni i objasnite partneru kako se osećate, nemojte reagovati ishitreno.

Poslovna situacija je stabilna, za vas u toku aprila neće biti velikih promena. Možete da se opustite i na neki način ćete posao obavljati mehanički, nećete se mnogo opterećivati. Ovo je idealna prilika da ojačate svoj ljubavni odnos, posvetite se svom telu i svom mentalnom stanju. Ojačajte svoje telo i duh, jer vam na samom kraju aprila očekuju novi, izazovni radni zadaci koji će se trajati sve do kraja 2022. godine.

Prijaće vam boravak u prirodi- vaše telo vapi za fizičkom aktivnošću pa je šetnja i bilo koji vid treninga dobrodošao!

 

RAK

 

Imate osećaj da ste u senci partnerovih uspeha, da partner konstantno priča samo o sebi i ispunjava svoje želje. Zapravo je vreme da se pokrenete i ojačate svoje samopouzdanje. Razmislite tokom aprila šta vam nedostaje i kako bi mogli da dodatno ulepšate i upotpunite svoju svakodnevnicu. Slobodni Rakovi će se u potpunosti posvetiti sebi, svojim ciljevima tako da će blistati u narednim mesecima kako na psihičkom tako i na fizičkom planu. Za vas je proleće vreme promena!

April je mesec u kom ćete naučiti da se zauzmete za sebe, izaćiće na površinu vaš pun potencijal i nećete dozvoliti da vas poslovni saradnici izigraju. Vi ćete zasluženo napredovati tokom aprila, dobiti povišicu ili mesto u kompaniji na koje dugo čekate. Ovo je idealan trenutak za pokretanje sopstvenog biznisa, vreme je da budete hrabri! April je za Rakove pun izazova na poslovnom planu, uspećete da se izborite za sebe.

Povedite računa o ishrani, ojačajte svoj imuni sistem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker