ASTROLOGIJA

Sudbinske promene i MAGIČAN period: Ova 4 horoskopska znaka čeka ispunjenje želja na PROLEĆNU RAVNODNEVICU

0

Period prolećne ravnodnevice je vreme za velike promene za svaki horoskopski znak i eliminisanje negativnih osećaja, a četiri horoskopska znaka imaće posebnu sreću...

foto: Halay Alex/Shutterstock
foto: Halay Alex/Shutterstock

Prolećna ravnodnevica 20. marta je dan kada se izjednačava trajanje noći i dana i vreme kada Sunce ulazi u prvi znak zodijaka, Ovna. Ovaj događaj označava promenu godišnjih doba, kao i početak astrološke nove godine.

 

 

Ovo je period kada se misli čiste, a negativnost eliminiše iz života. Ravnodnevica predstavlja savršenu ravnotežu! 

 

Razlog zbog kojeg je prolećna ravnodnevnica toliko moćna je taj što je to jedino doba godine kada je dan jednak noći, bez obzira gde se nalazite na Zemlji — doživljavate istu količinu svetla i tame, a Sunce i Mesec podjednako dele nebo.

 

Šta treba da uradite tokom prolećne ravnodnevice?

 

  • Zapišite svoje ciljeve na papir.

 

  • Postavite prioritete: Koji je vaš cilj broj 1 za ovu godinu? Šta SADA morate započeti?

 

  • Isprobajte nešto o čemu nikad pre niste ni razmišljali.

 

  • Nađite novi hobi, okupite se sa prijateljima, planirajte romantičan izlazak...

 

 

Horoskop, Pun Mesec, Mesec
foto: Samsonova Karina/Shutterstock

Astrolozi ističu da ova 4 horoskopska znaka čeka ostvarenje želja 20. marta na dan prolećne ravnodnevice:

 

Ovan

 

Divan period za vas kada su zvezde na vašoj strani. U kojoj god oblasti da napravite plan, nećete rizikovati. Sada je pravo vreme za aktiviranje i ispunjenje svih snova.

 

Blizanci

 

Imate odlične šanse da pokažete svoje kvalitete, a u bliskoj budućnosti čekaju vas nove šanse za uspeh i dobitak. Sada je pravo vreme da odbacite sumnje i verujete da je sve moguće. Pronađite alat za postizanje svog cilja, sve ide svojim tokom.

 

Vaga

 

Obratite pažnju na krug svojih prijatelja, kao i na partnera, jer u ovom periodu svoju ljubavnu vezu možete podići na viši nivo. Odlučite šta vam je važnije u ovom periodu: posao ili ljubav. Postoji šansa da je srodna duša blizu vas. Možda je već u vašem okruženju, samo ne primećujete znakove.

 

Strelac

 

Sunce ulazi u Ovna, što znači da ojačavaju liderske sposobnosti, pa ćete imati priliku da ostvarite ciljeve. Naredni period će za vas postati značajan i sa emotivne i sa finansijske strane. Ne propustite svoju srećnu priliku!

 

 

makonda-tracker