astro

NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čeka POSEBNO UZBUDLJIV period (do 1. novembra)

0

Proverite šta vam nosi horoskop za ovu nedelju

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Posao - Možete biti pomalo nezadovoljni svojim statusom. Situacija se može popraviti ako budete dovoljno preduzimljivi. Od vaše lične inicijative zavisi mnogo toga. Nekome je stalo da sa vama nastavi saradnju i verovatno će biti spreman da vam pruži povoljne uslove. Niste spremni na kompromis sa Ovnom i Vodolijom.

 

Ljubav - Bilo bi dobro kada biste se prepustili uživanjima i druženju sa onima koji su vam dragi. Ako ste slobodni, idite što češće u društvo, moći ćete da upoznate osobe koje će vam po mnogo čemu odgovarati. Veza sa Bikom i Vodolijom je prilično komplikovana.

 

Zdravlje – Pazite se povrede.

 

JARAC

 

Posao - Partnerski odnosi prilično vas opterećuju, naročito kada se od vas očekuje da uvek budete ona strana koja popušta. U ovom periodu uspećete da nametnete svoju volju jednom Ovnu i Blizancima, ali tako da oni to neće ni primetiti. Možda dobijete ponudu o kojoj vredi razmisliti.

 

Ljubav – Ne umete da pokažete šta vam smeta kod partnera, on je nervozan, nestrpljiv i možete reagovati povlačenjem u sebe ili svađalačkim raspoloženjem. Ovo je period kada slobodni Jarčevi mogu ući u vezu sa osobom koja ih neće naročito usrećiti, osim ako nije u pitanju Bik. Izbegnite društvo Blizanaca.

 

Zdravlje – Smanjite nervozu, opustite se.

 

 

VODOLIJA

 

Posao - Pokušajte da iskoristite prvi deo sedmice i završite sve poslove, jer kasnije možete imati nepredviđene izdatke ili nesuglasice sa jednim Rakom i Bikom. Ako dobijete ponudu za rad u privatnoj firmi ili želite da je osnujete, potražite savet od Lava ili Jarca. Ograničite izdatke.

 

Ljubav - U ovom periodu nemojte voditi nikakve ozbiljne rasprave sa partnerom. Od bezazlenih razgovora na temu nečega što je oduvek bio kamen spoticanja između vas dvoje može se izroditi ozbiljna svađa. Iskoristite svoj dar za diplomatiju kada je u pitanju Rak ili druga Vodolija. Odgovaraju vam Lav ili Ovan. Postoji mogućnost tajne veze.

 

Zdravlje – Bavite se rekreacijom.

 

RIBE

 

Posao - Tokom ovog perioda možete ostvariti lepu zaradu, naročito ako se radi o poslu sa jednim Bikom ili Strelcem. Ne dopustite da vas bilo ko demorališe i dobro razmislite o ponudi koju ćete dobiti od Jarca, Blizanaca ili Vodolije. Pazite kako trošite novac da ne biste došli u situaciju da morate da uzimate kredit.

 

Ljubav - Nalazite se u veoma povoljnom periodu za ljubav, naročito ukoliko ste rođeni krajem osamdesetih, a dopada vam se ambiciozni Jarac ili Škorpija. Preko nekog honorarnog posla možete upoznati osobu koja vam može biti i dobar kolega. Moguća je romansa sa Rakom ili Jarcem, ili iznenadni susret.

 

Zdravlje – Pazite se prilikom penjanja.

 

makonda-tracker