UKRALA SVE POGLEDE

Najlepša haljina sa Met gale: Misteriozna Indijka se pojavila u LEPTIRU i u sekundi očarala sve prisutne

0

Mnoge lepotice su se utrkivale da se na Met gali pojave u najboljim haljinama, ali ovoj novajliji na crvenom tepihu je to najlakše palo

Mona Patel u najlepšoj haljini na Met Gali
Mona Patel u najlepšoj haljini na Met Gali foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

U ponedeljak su se poznate ličnosti okupile u Metropoliten muzeju umetnosti na tematskoj manifestaciji Met gale kojom se prikuplja novac za muzejski Institut za kostim.

 

Slavne ličnosti su drugačije tumačile pravila oblačenja, pri čemu su neki gravitirali cvetnim dezenima, dok su se drugi fokusirali na upečatljiv i što bolji izgled.

 

Ali jedan od najboljih izlgeda i autfita došao je od Mone Patel, filantropkinje i preduzetnice koja je debitovala na Met Gali.

 

Patelin rad u svetu mode doveo ju je do Met Gala festivala 2024, gde je

stigla u modnoj haljini Iris van Herpen i to krojenoj po njenoj meri.

 

Mona Patel - prelepa Indijka na Met Gali
Mona Patel - prelepa Indijka na Met Galifoto: Matt Crossick / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Haljina u nežnoj nude nijansi je isticala Patelinu figuru.

 

Suknja je pozadi bila dugačka do poda, sa velikim kapicama u obliku krila, dok je prednji deo sa steznikom je stvarao efekat leptira.

 

Mona Patel u najlepšoj haljini na Met Gali
Mona Patel u najlepšoj haljini na Met Galifoto: Matt Crossick / Alamy / Alamy / Profimedia

Krilate manžetne za ruke dizajnirala je Kejsi Karan, koje su izgledale kao niz leptira koji lebde niz Pateline ruke, donele su motiv prirode, praveći privid kretanja.

 

Debitantkinja Met gale je izazvala senzaciju na događaju, a mnogi korisnici društvenih mreža su se pitali ko je ona, dok su fotografije njenog izgleda počele da kruže internetom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker