SLUČAJNOST ILI?

Uzvratila istom merom: Megan Markl tokom posete Nigeriji nosila haljinu koja PROVOCIRA Bakingemsku palatu

2

Iako je poseta sama po sebi izazvala pažnju, postoji detalj na haljini koju je Megan Markl ovom prilikom nosila, a, veruje se, krije ironičnu poruku

Megan Markl
Megan Marklfoto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Megan Markl i princ Hari su u petak započeli svoje putovanje u Nigeriju posetom školi, ali na mrežama se već uveliko govori o jednoj stvari više nego o samoj interakciji sa učenicima.

 

Vojvotkinja od Saseksa izgledala je neverovatno u maksi haljini boje breskve, bez leđa od Hajdi Merik - i slučajno (ili ne), naziv stila se zove "Vindzor".

 

Markl je nosila haljinu prikladnog imena sa ogrlicom od zlata i dužom ogrlicom od drvenih perli koja je bila usklađena sa onom koju je princ Hari poklonio tokom njihove posete.

 

Megan Markl i princ Hari u poseti Nigeriji
Megan Markl i princ Hari u poseti Nigerijifoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nosila je kosu uvijenu unazad u niski rep kako bi pokazala svoje starinske zlatne Lanvin minđuše sa dugmadima, minimalno našminkana svojim blistavim izgledom.

 

Međutim, fanovi nisu mogli a da ne primete ironiju vojvotkinje - koja je napustila kraljevski život i svoj dom na imanju zamka Vindzor 2020. - noseći haljinu sa imenom Vindzor 2024. godine.

 

Megan Markl u haljini stila Vindzor
Megan Markl u haljini stila Vindzorfoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bockanje možda dolazi iz oba pravca, jer je Bakingemska palata nedavno promovisala sopstvene konzerve od jagoda, nedugo nakon što je Markl objavila da će njen prvi proizvod iz linije American Riviera Orchard biti džem.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker