astro

NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čeka POSEBNO UZBUDLJIV period (do 1. novembra)

0

Proverite šta vam nosi horoskop za ovu nedelju

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Posao - U ovom periodu bićete strah i trepet za konkurenciju, toga ćete biti svesni i znaćete da se postavite kako treba. Ako treba da započnete novi posao sa Vodolijom ili Ovnom, vi ćete postavljati uslove. Tako se postavite i prema Škorpiji, a Jarac će vam u tome pomoći. Niste načisto da li ste u pravu kada je u pitanju procena saradnika, naročito Škorpija.

 

Ljubav - Ako ste dama Lav, a dopada vam se neko ko nosi bilo koju vrstu uniforme na radu, moguća je tajna veza, susret o kojem ste maštali, ali moraćete da budete maksimalno diskretni jer možete izazvati skandal. Ukoliko vam se dopadaju Rak ili Jarac, moguća su neprijatna iznenađenja od strane bivše ljubavi vašeg partnera.

 

Zdravlje – Dobro se osećate.

 

DEVICA

 

Posao - Bićete veoma angažovani na poslovima koji vam donose veliku satisfakciju. Saradnja sa Vagom i Rakom biće malo komplikovanija, ali ćete zato jednoj Vodoliji i Ovnu uspeti da nametnete svoj stav.

 

Ljubav - Veoma ste konvencionalni i držite do reda, čak i kada je ljubav u pitanju. Nedostaje vam spontanost, zbog čega ćete verovatno previše razmišljati o vezi sa jednim Bikom ili Strelcem. Umesto toga najverovatnije ćete se odlučiti za vezu sa Rakom ili Jarcem koji će biti previše uzdržani ma koliko se vi trudili oko njih. Dobićete poziv za susret sa osobom koja živi u inostranstvu ili radi za strance.

 

Zdravlje – Mogući bolovi u leđima.

 

 

VAGA

 

Posao - Mnogo toga na vašem radnom mestu moglo bi da bude bolje, ali vi polako gubite nerve, posebno sa Bikovima, Rakovima i Ribama. Jarac i Lav vam pomažu da poslove efikasno završite. Vodolija vam može ponuditi posao koji je ispod vašeg ranga.

 

Ljubav - Ljubavni život može biti veoma komplikovan ako budete previše zahtevni kada je stalni partner u pitanju i ako mu budete nametali svoju volju. Nemojte se dvoumiti da se suočite sa možda i dugogodišnjim problemima i da svakoga u svojoj porodici postavite na svoje mesto. Ma koji da ste uzrast, članovi porodice previše se mešaju u vaš posao.

 

Zdravlje – Pripazite na ishranu.

 

ŠKORPIJA

 

Posao - Poslovni život mogao bi da se prilično iskomplikuje ako ne budete spremni da prihvatite nove obaveze. Odnos sa jednom Vodolijom ili Ovnom može biti od presudne važnosti za vašu karijeru. Ako dobijete ponudu od Raka, Škorpije ili Jarca prihvatite je, naročito ako bi to značilo intenzivniji odnos sa strancima.

 

Ljubav - Glavni problem sa kojim možete biti suočeni u ovom periodu je ljubomora. Bićete skloni romantičnim ljubavima i ako ste slobodni, moguć je početak nove veze. Dame Škorpije mogu očekivati susret s nekim ko je mnogo stariji od vas ili veoma posvećen biznisu. Nemojte nepotrebno zatezati odnose sa Blizancima, Devicom ili Vodolijom.

 

Zdravlje – Moguća nesanica.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker