(vide0)

Pored Naomi i Bele, izgledale su KOMIČNO! Nikol Kidman i Kim Kardašijan prvi put na modnoj pisti — i nisu se proslavile

0

"Razumem da se ovakva prilika ne odbija, ali, dragi Bože, valjda vidiš kad izgledaš smešno", jedna je od reakcija na šetnju po pisti australijske oskarovke i američke rijaliti zvezde

foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

U Parizu je juče održana modna revija brenda "Balensijaga", odnosno predstavljanje druge kolekcije visoke mode ove kuće na ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu.


Mnogo slavnih ličnosti našlo se na ovom događaju, ali poznate lepotice su hodale i "pistom". Budući da je revija održana u kultnom "Balensijaginom" salonu, ovo nije bila klasično predstavljanje kolekcije, a poznate dame šetale su od prostorije do prostorije u komadima ove kuće, dok je publika sedela na stolicama poređanim uza zid.

 

Eklektični, avangardni, neočekivani i nesumnjivo glamurozni, odevni predmeti koji su predstavljeni bili u potpunosti u skladu s onim što se očekuje od ovog brenda. Međutim, nisu sve manekenke dorasle zadataku...


Pored nekih od najvećih zvezda današnjeg modelinga, poput Bele Hadid, i mame savremenog manekenstva Naomi Kembel, koje su na svojim plećima iznele ovu reviju, imali smo priliku da vidimo i druge dame iz svetskog šou-biznisa. Predvodila ih je oskarovka Nikol Kidman, koja je nosila futurističku srebrnu kreaciju u stilu romantičnih toaleta u kojima je obično viđamo, a tu je bila i Kim Kardašijan, koja je nosila dekoltiranu i drapiranu crnu haljinu.


Sudeći po snimcima koji kruže društvenim mrežama, ni Kim ni Nikol nisu se proslavile i definitivno se videlo da nisu na vom terenu — glumica je izgledala prevšie izveštačeno, pa mnogi njen hod po "pisti" opisuju kao kretanje robota, dok ni Kim nije mnogo zaostajala za njom. Da ne pričamo o pevačici Dui Lipi, koja je poreklom iz južne srpske pokrajine Kosova i Metohije i koja je izgledala kao da je s ulice zalutala u salon i prošetala kao model.

S druge strane, Naomi Kembel je, jednostavno, žena koja bukvalno sve ume da nosi s neopisivim samopouzdanjem i lakoćom.

"Izgledaju kao devojčice koje se igraju revije", "Bože, zašto poznati rade stvari koje nisu za njih", "Razumem da se ovakva prilika ne odbija, ali, dragi Bože, valjda vidiš kad izgledaš smešno", "Kako ih nije bilo sramota da stanu pored Naomi i Bele?"... neke su od reakcija.

 

Ruku na srce, na fotografjiama koje su tom prilikom nastale, slavne amaterke u svetu modelinga izgledale su nešto opuštenije i bolje, ali ipak i dalje lošije od Bele i Naomi jer ko zna — zna.

 

1 / 5 Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker