otkopčana košulja ispod koje ima samo ogrlice

Da li je imala smelosti da se u Parizu pojavi U PIDŽAMI? Bezobrazan autfit Naomi Kembel kojim je ZAPALILA crveni tepih

0

Naomi Kembel se pojavila na Nedelji mode u Parizu i sve prisutne ostavila bez teksta, a vi procenite da li vam se dopada ili ne...

foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Naomi Kembel je neverovatna već godinama unazad i redovno pokazuje da joj godine ne mogu ništa, a njen osećaj za stil je uvek bio specifičan, ali dovoljan da skrene pažnju.

 

Ovog puta, slavna manekenka se pojavila na Nedelji mode u Parizu na Luj Viton reviji povodom prikazivanja muške kolekcije za narednu godinu.

 

Mišljenja su podeljena kada je u pitanju Naomin modni odabir, a neki smatraju da je obukla nešto previše ležerno kad je u pitanju jedna takva revija, dok je za neke ona jako smela i originalna, pa čak i u ovom ljubičastom kompletu ispod kog nema ništa.

 

Naomi je ponela komplet sa tropskim printom, lagane pantalone i košulju koja je bila otkopčana, a ispod nje nije imala ništa osim nekoliko ogrlica. Iako izgleda da je komplet skroz običan, zapravo su cvetovi po njemu izvezeni tako da je to dodatno što da je originalnost celoj njenoj rizičnoj kombinaciji.

 

1 / 3 Foto: Jonathan Paciullo / Sipa Press / Profimedia

 

Slavni model je iskoristila maksimalno ljubičastu boju, te je tako ponela i trendi naočare u istoj boji i zadovoljno pozirala fotografima, ne mareći za rizičnu otkopčanu košulju.

 

Podsetimo, nedavno je kuvar Naomi Kembel otkrio tajnu njenog zanosnog izgleda, te i koje namirnice ona nikad ne jede, što je privuklo dosta pažnje s obzirom na uticaj i popularnost koje manekenka poseduje.

 

 

makonda-tracker